Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium do 1000 golda

TheBartek312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za 1000 golda? Chodzi mi o to, że chcę poczekac aż jakiś 5 czy 6 tier będzie w promocji i będzie go można kupić za maks. 1000 golda. Pomórzcie!!!!

Opublikowano

Pomóżcie*

Poczekaj na promocję 50% i kup T-25. Imho najlepsza zarabiaczka tego tieru do kupienia w sklepie.

Opublikowano

Dokup 500 golda i masz T-25.

Lub poczekaj na zniżkę 50%, która jest bardzo często i bez dokupywania zaoszczędź 250...

Opublikowano

W sumie ja bym mu polecił ChurChill'a, bo też jest super zarabiaczką. Spamerskie działo, dobry pancerz, lecz trzeba go kątować na wieży.

Opublikowano

Matylda IV - bullshit. Słaby pancerz jak na V, słabe działo, wolna, tragedia. Churchill ma chociaż dobry pancerz kadłuba i spamerskie działo.

Opublikowano

Ja sie zastanawiałem pomiedzy Matilda IV a Churchill III, Co byście wzięli (oczywiście po obniżce)?

Z tej 2 zdecydowanie Churchill.

Opublikowano

Churchilla sam posiadam i jest bardzo fajny w grze kadłub w miarę odbija ale wieże trzeba kontować spamerskie działko 110penetracji pozwala na przebicie wszystkich V i niektórych VI a że go rzuca max na VI i to rzadko to bardzo przyjemnie się gra expi załogę i zarabia kasę według mnie najlepsza V premium Mam nadzieję że pomogłem pozdrawiam :)

Opublikowano

Churchilla sam posiadam i jest bardzo fajny w grze kadłub w miarę odbija ale wieże trzeba kontować spamerskie działko 110penetracji pozwala na przebicie wszystkich V i niektórych VI a że go rzuca max na VI i to rzadko to bardzo przyjemnie się gra expi załogę i zarabia kasę według mnie najlepsza V premium Mam nadzieję że pomogłem pozdrawiam :)

Najlepszą V premium jest bezkonkurencyjnie KV-220. Dużo lepszy pancerz, lepsza lufka, jedynie mobilność gorsza. Z boku ma aż 100mm, co jest nie do przebicia.

Jego największą wadą jest to, że nie można go kupić w sklepie :<

Opublikowano

Pomogłeś masz +

A jeszcze takie troll-pytanie :) :) :) :) :) :P - Czy Matilda BP jest dobra ???

Opublikowano

Ale słabsza od Churchilla?

Kiedy promocja na premki bo juz sie nie moge doczekac?

Jedynymi słusznymi tankami do 1000 golda są: T-25, Churchil III i Ram.

Zniżka powinna pojawić się w przyszłym miesiącu.

Opublikowano

Ewentualnie jeszcze T14.

Opublikowano

Z premek T5 nie mam tylko Matildy BP, Chi-Nu-Kaya i M4A2E4. Mogę powiedzieć tak:

Najwięcej zarabia KW-220

Najlepsze wyniki robi KW-220

Największą frajde daje KW-220

Niestety nie ma go w sklepie, a jego amerykański lub brytyjski sobowtór się nie nadadza dla ciebie, to zostaje ci T-25 (które nie ma zasięgu widzenia, zwrotności, obrotu wieża i ma MM do T7), albo Churchill III (który nie ma pancerza wieży, strzela szybciej niż skupia i prawie się nie porusza)

Z tych dwóch wolę Churchilla.

Opublikowano

Proszę kogoś o wypowiedzenie się na temat Rama II (kogoś doświadczonego).

Bo churchill ma lepszy pancerz z przodu ale tylko w jednym miejscu.

Ram mobilniejszy, a poza tym wole juz churchila niż skodę bo skoda ma FATALNY MM.

Opublikowano

Proszę kogoś o wypowiedzenie się na temat Rama II (kogoś doświadczonego).

Bo churchill ma lepszy pancerz z przodu ale tylko w jednym miejscu.

Ram mobilniejszy, a poza tym wole juz churchila niż skodę bo skoda ma FATALNY MM.

http://tank-compare.com/pl/compare/ram-ii/churchill-iii#T1=85I68I54I106I122&T2=419I338I284I521I191

Ram ma gorszy pancerz, tyle że skątowany. Mobilność lepsza, ale MM gorszy, przy gorszej penetracji. Lufka prawie taka sama, ale minimalnie lepszą ma Churchill.

Jeśli masz wybierać między tymi 2, wybierz Churchila. Zawsze możesz na nim szkolić załogę do np. is-7.

Opublikowano

A co zada więcej obrażeń (bo hajsu potrzebuje xD)

Taki sam mają DPS. Churchill ma lepszą pene i szybkostrzelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...