Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HIT SEZONU] NEW RIVEN BUILD] KOREAN META] ROAD TO CHALLGANER] NOT EVEN BEASTY RIVEN

Shivatensei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem juz muramane ale za szybko skonczylismy myslalem tez nad zonia ale slabo a ty wokoren cicho i podziwiaj a i skoncz zamazywac lp i w ogole u siebie na skrinach bo wtedy jestes ciota szmata i c**j i pizdek  no i tyle

2lbi4xv.png

Opublikowano

zaczynalem w b4 na nordicu wbilem silver1 przenioslem sie na westa i mnie walnelo nizej i pozniej kupilem boosting do diamentu 1 ale moj booster byl cienki i skonczyl w b5 i musialem wszstko wbijac od nowa bez bola bo selex1337 z domeny facebook.pl oszukal mnie na 50 refow i vipa nieskonczonego i bylo mi ciezko i teraz to co widzisz to jest moj trud i ciezka praca a twoaj zazdrosc nei zniszczy mnie lamusie I TO WCALE NIE JEST 56 KONTO

2lbi4xv.png

Opublikowano

Nic nadzwyczajnego. Z tyloma wygranymi powinieneś siedzieć co najmniej w platynie :P.

przeciez ci opisalem moja smutna historie jak to zaczynalem w b4 i trudno tam bylo bo komuna te sprawy itemki na karteczki potem doszedlem do tego silv 1 seria do golda wszystko ladnie zadowolony ze gold bedzie nagle 30 przegranych pod rzad no to mysle ze cos z tym serwerem jest nie tak no to sie przenioslem znowu na westa a ze tam wyzszy poziom, to wiadomo no i jakos tak sie porobilo

2lbi4xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...