Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może to troszkę nie na temat . Ale mam do was pytanie . Mam 350zł. I czy wydać hajs na World of Tanks (Zakup 8t premium ) Czy kupić sb konsole ps3 z gta 5 . Czy wydać na części do skutera ?

Opublikowano

Nie obraź się, ale lekko idiotyczne pytanie. Zależy wszystko od Ciebie, na czym Ci najbardziej zależy. PS3 już nie modne, GTA V wychodzi na PC, więc nie polecam. Czy części do skutera, to zależy od Ciebie.

Wolisz jeździć motorkiem po wsi jak @jugens22 czy nolifić przed kompem jak ja.

Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

W takiej cenie PS3 z GTA V chyba nie dostaniesz, ale wydawać na WOT'a szkoda ;p

Jaki skuter? Jak chińczyk to też nie wydawaj. 

Lepiej odłóż na jakiś wyjazd, grill cokolwiek..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie obraź się, ale lekko idiotyczne pytanie. Zależy wszystko od Ciebie, na czym Ci najbardziej zależy. PS3 już nie modne, GTA V wychodzi na PC, więc nie polecam. Czy części do skutera, to zależy od Ciebie.

Wolisz jeździć motorkiem po wsi jak @jugens22 czy nolifić przed kompem jak ja.

Wybór należy do Ciebie.

Jeden się zjebał, znaczy w sumie ja zjebałem xD

Na skuter nie ma co kasy wykładać, jak jakieś chińskie badziewie tym bardziej, lepiej dozbierać hajs na jakaś ktm 125.

Zależy od Ciebie, ja bym wolał sobie gdzieś pojechać za te pieniądze, tym bardziej, że są wakacje.

Albo nolifić w wota jak juri :3

Miastowy się znalazł :D

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

NSkuter Romtet 717 2t. 70ccm. trochę jest po tuningu. Ja nie lubie długo siedzieć przed kompem i przed wotem. No a jak mówicie że gta5 na ps3

już nie modne... to może coś kupie na wota.

Opublikowano

NSkuter Romtet 717 2t. 70ccm. trochę jest po tuningu. Ja nie lubie długo siedzieć przed kompem i przed wotem. No a jak mówicie że gta5 na ps3

już nie modne... to może coś kupie na wota.

Nie tyle że nie modne, co się nie opłaca. Wychodzi na PC'ty, z lepszą grafiką i wieloma zmianami na +. Wydaj na WoT'a, kiedyś zachce Ci się grać na poważnie i nie będzie problemów z kasą.

Opublikowano

Juri . A co najlepiej kupić na wocie . Z czołgów T34 , Lowe , Sp , 112,FCM50t , is-6 , T 34 - 3 , jagdtiger 8,8 cm .

Opublikowano

Juri . A co najlepiej kupić na wocie . Z czołgów T34 , Lowe , Sp , 112,FCM50t , is-6 , T 34 - 3 , jagdtiger 8,8 cm .

Zalezy jaki styl gry preferujesz.

Ja zawsze chcialem miec T34 albo Jadzie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

IS-6 i Jagoda. Jeśli nie poradzisz sobie ze słabą peną, to wybierz tą 2.

Opublikowano

IS-6 i Jagoda. Jeśli nie poradzisz sobie ze słabą peną, to wybierz tą 2.

Lub ewentualnie Lowa jeżeli lubi bawić się w snajpera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...