Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka z anime

Semyaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anime-odcinki.pl

@1361622928-U485574.pngRhide

To są najgorsze strony, animezone kradnie ze wszystkiego, a animeshinden kradnie z animesub i usuwa wzmiankę o autorach. Na dodatek pełno reklam, dlatego bez adblocka się nie obejdzie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Anime-odcinki.pl

To są najgorsze strony, animezone kradnie ze wszystkiego, a animeshinden kradnie z animesub i usuwa wzmiankę o autorach. Na dodatek pełno reklam, dlatego bez adblocka się nie obejdzie.

Szczerze mówiąc sam oglądam tam gdzie mi najłatwiej (jeśli o polskich napisach mówimy ofc) chociaż sympatią nie pałam ani do shindena ani do animezone.

Jak jest dane anime na wbijam.pl to tam oglądam bo mam porządne HD, czytelne i raczej bezbłędne suby.

Po angielsku natomiast oglądam na animefake.com, nie wiem czy mają własne czy kradzione suby, ale pewne jest że HD u nich jest takie jakie być powinno.

Także podsumowując, po polsku jeśli można to tylko na wbijam.pl

Po angielsku na animefake.com

417711489342956987022.png

Opublikowano

Anime-odcinki.pl

W czym ci przeszkadza, że te strony kradną?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jak jest dane anime na wbijam.pl to tam oglądam bo mam porządne HD, czytelne i raczej bezbłędne suby.

Niestety, ale nie istnieje coś takiego jak porządne HD online. A suby to przecież są z animesub.

Witam. Zaproponowalibyscie jakas  strone z anime z napisami po polsku?

W ostatecznosci po angielsku.

http://www.nyaa.eu  , a polskie napisy pobierz z animesub i podstaw do filmu.

Nic lepszego nie ma.

Dokładnie. Poza tym warto dodać, że wszelkie anime online (strony do oglądania anime) są dla ludzi mało wymagających i nie posiadających żadnej wiedzy odnośnie ściągania anime, kodeków, odtwarzaczy filmów i podstawiania napisów. To wszystko jest prościzna, ale jak ktoś jest leniwy i/lub bez wymagań to wystarczy mu online.

Opublikowano

Niestety, ale nie istnieje coś takiego jak porządne HD online. A suby to przecież są z animesub.

http://www.nyaa.eu  , a polskie napisy pobierz z animesub i podstaw do filmu.

Nic lepszego nie ma.

Dokładnie. Poza tym warto dodać, że wszelkie anime online (strony do oglądania anime) są dla ludzi mało wymagających i nie posiadających żadnej wiedzy odnośnie ściągania anime, kodeków, odtwarzaczy filmów i podstawiania napisów. To wszystko jest prościzna, ale jak ktoś jest leniwy i/lub bez wymagań to wystarczy mu online.

Dokładnie. Jestem leniwy, wystarczy mi online. I tak rzadko kiedy odpalam duże okno, a jak już to "nieporządne" HD online spelnia moje wymagania.

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...