Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Grafika na serwer Exoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję grafika na serwer Exoria.pl [Dedyk]

Czego Oczekuję:

-Wykonanie tła logowania itp (może być jakieś gotowe + napis aby ładnie wyglądało)

-Wykonanie prezentacji

-Uczciwości

-Dobrego kontaktu

Co Oferuję:

-Range [GM] na serwerze.

-Dobry kontakt.

-Uczciwość .

-Zgrany doświadczony Team.

-% Z IS do ustalenia.

Kilka słów:

Od 2 miesięcy robię pliki pod serwer Easy/Medium nie jest to zwykły gotowiec. Poszukuję grafika nie jakiegoś profesjonalisty typu Wredna tylko osobę która już trochę ogarnia i używa dobrego programu do grafiki więcej informacji podam na gg lub pw  gdzie mogę bardziej opisać serwer.

Tutaj filmik z serwera od YouTubera xMateox:

http://www.youtube.com/watch?v=GG_H_-Tg5fk

Kontakt:

-PW na MPCforum

-GG 50975378

Opublikowano

Polecam serwer, długo robiony widzę filmik dosyć ładnie się prezentuję system ulepszen, kiedy start serwera?

Polecam grafika: Wredna, Jemilo. :)

Opublikowano

Polecam serwer, długo robiony widzę filmik dosyć ładnie się prezentuję system ulepszen, kiedy start serwera?

Dziękujemy, start odbędzie się w Połowie Lipca, nie długo zostanie otwarta Beta testy serwera.

Oferta nadal aktualna, czekamy na grafika odpowiedniego.

Opublikowano

Za zrobienie napisu do gotowca i prezentacji dajecie GA? Hahahahaha!  :D

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Osobiście mogę wykonać tło do logowania, lecz potrzebuje więcej informacji na pw od admina.

Polecam również Dix'u ;)

Opublikowano

Osobiście mogę wykonać tło do logowania, lecz potrzebuje więcej informacji na pw od admina.

Polecam również Dix'u ;)

Napisałem ci na PW wiadomość.

Opublikowano

To kogo w końcu szukacie GM'a czy grafika?
Grafikowi się płaci PLN'ami, nie rangą GM, tym bardziej na serwerze który jest skazany na upadek (powód w tym samym zdaniu).

0VPaRnd.png

Opublikowano

w dzisiejszych czasach graficy się zrobili pazerni min. kolega up  @ top Oczywiście polecam Serwer Exoria i jego ekipę.

Opublikowano

Co Ty tu k***a polecasz? Gotowca Averii?

Nawet bonusy nie pozmieniane w petach i wierzchowcach.. Pewnie będzie 1 klasa, która ma przewagę w pvp..

Opublikowano

Moje i aska pliki jak miło.Bug z PT załatany? Nie polecam.

Opublikowano

To kogo w końcu szukacie GM'a czy grafika?

Grafikowi się płaci PLN'ami, nie rangą GM, tym bardziej na serwerze który jest skazany na upadek (powód w tym samym zdaniu).

Tak lecz są Graficy, którzy chcą uczestniczyć w Teamie jako [GM].

Moje i aska pliki jak miło.Bug z PT załatany? Nie polecam.

Tak pliki Averia, i co z tego? Edytujemy je dosyć solidnie pod swój gust i swoje potrzeby, część bugów została naprawiona jak grałem na Averi jako Gracz znam dosyć dużo błędów które cały czas poprawiamy, zmieniamy Serwer jak możemy aby go bardziej urozmaicić, być może w oficjalnej prezentacji będzie widać mały % plików Averi Pozdrawiam. Nadal nie wiem czemu nie polecasz.

PS: Pochwal się swoim Beliarem który jest na Plikach Deili to jest to samo. -.-

Opublikowano

siema jesli nikogo jeszcze nie macie to napisz na PW twoj nr gg razem  z wymagami jak ma tlo wygladac (kolory rozmiar itp)

ja zrobie 1/2prace i powiesz czy sie nadam

56096062140461666809.png

Opublikowano

siema jesli nikogo jeszcze nie macie to napisz na PW twoj nr gg razem  z wymagami jak ma tlo wygladac (kolory rozmiar itp)

ja zrobie 1/2prace i powiesz czy sie nadam

Napisałem PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...