Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lvlup.pro - Co znaczy "bez limitu slotów''?

WA3MK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Chciałbym zakupić server na LvlUp.pro, i jest w ofercie wszystkie pakiety, są bez limitu slotów. 
Czyli załóżmy kupuję 1GB i mogę mieć nawet 100 slotów? Kupuję tylko GB itp.? 

2. Polecacie ten hosting?

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

logo.png

1). Tak u nas kupujesz ram nie sloty!.
2). Tak!,Dlaczego ?
- Polska lokalizacja maszyn.
- Autorski panel.
- Tanio

Opublikowano

Nie to chodzi o to że masz 1GB i on max uciągnie ok. 10 slotów bo wychodziło by że na 1 slot przypada 100mb,albo ten Creeper ma 6GB i on uciągnie ok. 60 slotów 

Opublikowano

Zależy ile slotów będziesz chciał. Najlepiej zainteresować się serwerem dedykowanym lub vps'em. Takie hostingi jak ten wyżej to jeden wielki bullshit i naciąganie. Wykorzystują niewiedzę i naiwność.

Opublikowano

Ok. A czy 1GB, to będzie wychodziło Mi bez lagów?

Na 1GB będzie chodziło ci 10 slotów bez lagów :)

A więcej to crashh

Opublikowano

100slot na 1GB ram, czyli 10mb na slot. lagi cholerne, ogólnie nie polecam, moje minimum to 100mb na slot.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

ziomek weź ogarnij wiadomości, chcę Ci wysłać ofertę fajnego hostingu :) tylko nie mogę wysłać do Ciebie, bo jest napisane że nie możesz otrzymywać...

Nie polecam mineserv - francuska lokalizacja kiedys tam byla , zreszta ogolnie lagi są

Bez reklam fb

Opublikowano

Nie polecam ci ani lvlup ani mineserv...

lepiej kup na fiberhost

Fiber to gówno jakich mało...

SoRED lub lvlUp - nic innego ;)

Opublikowano

@_const lvlup vs fiber.Prosze cie o niebo lepszy jest fiberhost. Niskie ceny,czesciej sa promocje,konkursy,LEPSZE oferty + czesto sa kody promocyjne :)

Jesli juz tak bardzo nie jestes do niego przekonany to rowniez swietny hosting

pukawka.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1. Tak ale musisz pamietac o tym aby nie przekracać limitu bo wtedy się serwer wyłączy.

2. Ja mam tam serwer który przeniosłem sobie z mineserv i jest o wiele lepiej niż na mineserv.

Opublikowano

All hostingi proc craftseve i lvlup nie polecam  Tylko craftserver i9 lvlup.rpo może cześciowo ownserver

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...