Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MySQL a'la txt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, możecie mi wytłumaczyć jak za pomocą navicata można wyeksportować mob/item_proto do wersji txt. Dokładnie jakie tabelki po kolei, ile ich, jakie oddzielniki itp

Opublikowano

konwenter od terenzo lub w navicat masz funkcje eksport i wybierasz do txt podajesz ściezke zapisu

Twój post jest zbędny, pytam się jak mają być tabelki ustawione po kolei. Czy jakieś przerywniki mają być i wgl.

Opublikowano

wygeneruj tabele do pliku txt to się dowiesz jak wygląda struktura, jeśli według ciebie post jest zbędny to przeczytaj początek swojego pytania

Opublikowano

Zrozum, ze jak wygeneruje to co mam w navi, to otrzymam to co miałem w navi przed wygenerowaniem. Więc lepiej sam się zastanów. Nie wiem tylko jak mają lecieć po kolei tabelki aby się zgadzało z wersją txt bo w txt nie są podpisane. Oraz czy mają być oddzielane semicolonami, spacjami etc. A z tego co ty napisałeś to można powiedzieć, że majać ziemniaka to po jego ugotowaniu mamy marchewkę, a tu cię zaskocze, dalej jest to ziemniak.

Opublikowano

No fajnie, tylko odradzam używanie tego edytora MySQL od jachu bo on wysypuje polskie znaki i to wygląda dość nieciekawie. Ostatnio dowiedziałem się, że można bezpośrednio to konwertować, tylko nie wiem jak mają być ułożone po kolei tabelki w *.txt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...