Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL - problem z internetem

Darekvader12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od 2 miesięcy zmagam się z problemem ,a mianowicie nie mogę grać w lol'a. Wszystko ładnie pięknie, wybieram postać , wczytuje mi się mapa. Podczas wczytywania 150-200 pingu i od razu disconnect. Dodam ,że problem zaczął się gdy zmieniłem router na nowy. 

Wiecie o co chodzi?

Może trzeba porty odblokować? Jak tak to jak to się robi?

Opublikowano

Spróbuj pobrać cFosSpeed, zarządza pakietami i większości przypadków zmniejsza ping.

Opublikowano

Panda Media Booster "pobiera" internet. Sprawdź czy nie masz go zainstalowanego, jeżeli masz to odinstaluj ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Spróbuj pobrać cFosSpeed, zarządza pakietami i większości przypadków zmniejsza ping.

Pobrałem ten program i nic się nie zmieniło. Ping dalej ponad 100 i nie łączy z mapą.

Panda Media Booster "pobiera" internet. Sprawdź czy nie masz go zainstalowanego, jeżeli masz to odinstaluj ;)

Miałem to . Usunąłem ,ale dalej bez zmian.

Dodam ,że wczoraj podłączyłem stary router. i lol działa dobrze.

Problem leży w nowym routerze. No ,ale muszę go mieć  , bo na starym nie mam wi-fi ,a 3 laptopy w domu.

Opublikowano

PMB to client P2P, który jest wymagany przy instalacji.

Właściwie to nie jest potrzebny bo można bez problemu pobrać wszystko bez niego.

Hejo

Opublikowano

PMB to client P2P, który jest wymagany przy instalacji.

Właściwie to nie jest potrzebny bo można bez problemu pobrać wszystko bez niego.

Usunąłem to już i dalej jest to samo.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...