Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście wybrali ?

Sinepron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie składa że na poczatek wakacji mam od czwartku do niedzieki - 18 Znajomej, ostatnie ognisko klasowe , Dyska - piana party, i ostatni dzień sobótek i nwm co wybrać na wszystko mnie nie stać. jaki by był wasz wybór ? :/

Opublikowano

Jeśli to by była bardzo bliska znajoma to 18stka jak taka dalsza to ognisko.

Na pianę zapewne będziesz miał okazję nie raz sie przejechac

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zależy, czy żal Ci się rozstawać z klasą. Mocno bym się zastanawiał, ale jednak chyba ognisko. ;-)

Opublikowano

Zależy. Jeśli to jakaś bliska koleżanka, to poszedł bym na 18. Jak jakaś, za którą nie przepadasz jakoś bardzo to na ognisko. ;)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Jak typowy bot bez życia ;)

Według mnie lepsze ognisko klasowe.

Nie mial bym zycia gdybym lezal w trumnie ; )

To ze ktos woli pograc sobie niz wyjsc na jakies ognisko nie znaczy ze nie zyje

Opublikowano

ja na twoim miejscu ogarnąłbym każda impreze, na ognisko klasowwe poszedł bym na końcu , żeby dorysować pajacą, których nie lubie duże pały na środku czoła.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...