Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy sponsora na serwer typu HARD - przeczytaj temat, nie pożałujesz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest nas 2, w tym ja. 

% z IS odmówiłem, bo nie jest mi potrzebny.

Czyli praktycznie to drugi Administrator dostaje 50 % i sponsor tak ? 

Opublikowano

Czyli praktycznie to drugi Administrator dostaje 50 % i sponsor tak ? 

Właśnie tak. Zasłużył sobie i jest właścicielem plików.

Opublikowano

To szkoda bo  bardzo dobry sponsor ;) 

Zdaję sobie z tego sprawę, gdyż miałem okazję z nim współpracować, ale niestety przez pewną sytuację wolimy kogoś innego.

Pozdrawiam i zapraszam do dalszego składania ofert.

Opublikowano

2,5k nikt Ci nie wyłoży z takim podejściem. Poza tym jak juz chcecie profesjonalny serwer to sama strona od zielaka (PSD) 1200zl... z CSS 1500... Z skryptami z 2000... Instalacja maszyny około 500zl zależy od serwerowni. Maszyna z dobrym raidem z 600zl (zależy od serwerowni ale pewnie nie ogarnięcia wiec hosteam i 1200zl)... Hosting strony plus paczera 50zl... Reklama na yt (bo nic ciekawego tu nie widzę aby ytuberzy za freeko Przychodzili) z 1000 na start...

Jedyni sponsorzy których na to stać to ja i True... Ale nikt nie wsadzi tyle w niepewny serwer z noname technikiem.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

2,5k nikt Ci nie wyłoży z takim podejściem. Poza tym jak juz chcecie profesjonalny serwer to sama strona od zielaka (PSD) 1200zl... z CSS 1500... Z skryptami z 2000... Instalacja maszyny około 500zl zależy od serwerowni. Maszyna z dobrym raidem z 600zl (zależy od serwerowni ale pewnie nie ogarnięcia wiec hosteam i 1200zl)... Hosting strony plus paczera 50zl... Reklama na yt (bo nic ciekawego tu nie widzę aby ytuberzy za freeko Przychodzili) z 1000 na start...

Jedyni sponsorzy których na to stać to ja i True... Ale nikt nie wsadzi tyle w niepewny serwer z noname technikiem.

Kupno u Zielska design z front-end'em, zakodowanie przez osobę od niego wraz z domem aukcyjnym, gdzie także będzie można sprzedawać postacie z całym wyposażeniem - 1000 zł.

Reszta to maszyna+reklama. 

Opublikowano

Kupiłem od Zielaka wraz z zakodowaniem 5 stron... Nadal uważasz ze wiesz Lepiej? Mi po znajomości (piłem u niego plus spałem u niego po sylwestrze) brał 1500.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

A jednak. Zawsze możesz wrócić do minecrafta :)

Zapraszamy do składania ofert!

Muszę przyznać Ci rację, nie mam wyboru :D

Haha... Jaki minecraft?

Kisnę jak widzę pliki Concordii i questy pisane w object. xD

Nie tylko was na to stać. :)

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

2,500zł to sama strona od zielska, a gdzie reszta?

Po 2 nie widzę tutaj nic a nic ciekawego co ja osobiście mógłbym się angażować :P

A kto to jest PeSoil i mazar bo nie kojarzę ?

Jakieś placki nie bój się nikt ich nie kojarzy : <

Kto jeszcze kupuje strony od Zielska ? Wszyscy ci psuedo-webmasterzy metinowi są gówno warci.. Pieczara i zielsko to są totalne gówniaki ( kto nigdy ma żadnej strony pieczary niech sobie obczai na jego fejsie "pro skrypty w php" które wyglądają jak z Poradnika "Pierwszy Dzień z PHP" Zielsko też nie jest lepszy 95 % jego stron zostało "przewierconych"

Jesteś gównianym sponsorem jak wydajesz takie pieniądze... żeby twoje serwery stały a i tak połowa z nich pada a reszcie musisz podkręcać licznik #INVORIA

@topic

Ty nołnejmie nie oczekuj że ktoś z tobą zacznie jakąś współprace piszesz o tym swoim projekcie jak jakimś wehikule czasu a nic na nim nie ma ciekawego :< #WOW #TAK_BARDZO_SŁABY

oLqzgYC.png

Opublikowano

@qqqqqqq2, Ty nołname, a jak problemy z portmapem :D? Juz poradziles? Wow, nawet nie potrafisz zrobic serwera na komputerze, bez jakichkolwiek portmapow? No bo pierdolne, po kiego chu** portmapy dla serwera? Tak trudno NAT'a skonfigurowac i DHCP, aby serwer sam pobieral adresy?

@ps. tym ,,noł nejmem" a/k/a PeSoiL jestem ja, to takie male informacje. Wiec prosze przestancie pierdo*** i jakis noname :).

Opublikowano

Szczerze ?

Mówisz tutaj o kradzieży plików serwerowych przez " Sponsora ", to teraz mi powiedź jaką gwarancje ma osoba wkładająca w to ciężko zarobione pieniądze?

Jaką ma pewność że po dobrym starcie i dużej ilości graczy za zarobione pieniądze nie kupisz Sobie nowej maszyny i nie postawisz tam tego serwera?

Moim zdaniem jedyne zabezpieczenie Sponsora to właśnie serwer dzięki któremu w razie Waszego " wybryku " mógł by w jakimś stopniu odrobić Sobie to co stracił.

Dając Wam 2-3 tysiące złotych, na postawienie maszyny wykupienie skryptów strony itp. żadnej gwarancji przy tym nie dostaje.

Tak więc jeżeli znajdzie się taki sponsor który nie ma za grosz rozumu, bardzo chętnie go pozdrowię. Bo na takich warunkach to można jedynie zwalić się komuś na twarz :)

Opublikowano

@qqqqqqq2, Ty nołname, a jak problemy z portmapem :D? Juz poradziles? Wow, nawet nie potrafisz zrobic serwera na komputerze, bez jakichkolwiek portmapow? No bo pierdolne, po kiego chu** portmapy dla serwera? Tak trudno NAT'a skonfigurowac i DHCP, aby serwer sam pobieral adresy?

@ps. tym ,,noł nejmem" a/k/a PeSoiL jestem ja, to takie male informacje. Wiec prosze przestancie pierdo*** i jakis noname :).

No jak dla mnie dalej jesteś noname tylko wiem jaki nick na MPC masz.. 

aaaa jeszcze wiem, ze mnie nie lubisz chociaż nie mam bladego pojęcia czemu bo w życiu z Tobą nie gadałem a tym bardziej nie pracowałem.

@qqqqq2 Nikt nie kupuje stron od Zielska z mt2 oprócz Sensuala (exalion)i WoM2 jednak nowe skrypty Zielska są najlepsze jakie dostaniesz i najbardziej bezpieczne. Ty oczywiście pewnie wiesz lepiej jak połowa na mpc ale miałem okazje je przetestować i niejeden je sprawdzał. Co do invorii... to nawet nie chce mi się wypowiadać. Jak dla Ciebie to może tam grać 150 graczy a ja mnożę to na liczniku do 1,2k czasem.. szczególnie jak mi się nudzi to wtedy daje x10 i jest Pompa:P

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dom aukcyjny

Można w nim handlować postaciami, wraz z całym ekwipunkiem.

1. Oferujecie dom aukcyjny którego nie macie bo sponsor musi go kupić? *f**k logic*

2. Oferujecie Nowy game ? nowy tzn. z mpc edytowany przez was czy jak?

3. BCDYv.gif

logo.png

Opublikowano

Ta wiem tylko po uj ci temat ze sponsorem skoro niby masz sponsora który ci dał 10k na samą reklamę <smiechłem tak mocno ze nie mogę się już smiechać>

Nigdy żadnych problemów z portmapem nie miałem nawet nie miałem nigdy tego na kompie z qqqq pisze wiele różnych osób bo kiedyś było to konto naszej ekipy z której hejtowaliśmy bez powodu serwery i wiele osób ma dostęp do tego konta.

I tak nadal jesteś nołnejmem. Ty nawet regułek fw nie umiałeś wgrać  : <

Oj oj nie pitol że na invori licznik nie jest podkręcony :< Arek się wygadał : <>  Daj jakąś stronę zielska na tych jego nowych skryptach to zobaczymy jakie pro są. Ty nawet prostego SQL-i nie umiesz przeprowadzić to dla ciebie każde skrypty są pro.

podałem Ci.. naucz się czytać najpierw a dopiero coś pisz. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mogę Wam zasponsorować maszyne i zabezpieczenia na ktorej nikt nie odczuje nawet laga ale...

- Maszyna jest moja

- Mam HA na serwie i dostęp do ALL

- 60% z IS

- Serwer musi zostać troszkę zmodyfikowany pod MEDIUM bo na tym będzie niezbyt dużo ludzi, a ja chce min. 1k +

Mogę Wam zasponsorować maszyne i zabezpieczenia na ktorej nikt nie odczuje nawet laga ale...

- Maszyna jest moja

- 60% z IS

- Serwer musi zostać troszkę zmodyfikowany pod MEDIUM bo na tym będzie niezbyt dużo ludzi, a ja chce min. 1k +

24267682304344824194.gif

Opublikowano

- Maszyna jest moja

- 60% z IS

- Maszyna jest moja

- 60% z IS

to się nie dogadasz :D

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak, jako iż maszyna jest zarejestrowana na Sponsora, Stronę główną sponsoruje sponsor wraz z domem aukcyjnym, hosting jest na sponsora, sponsor także ma dostęp do maszyny.

Opublikowano

- Maszyna jest moja

- 60% z IS

- Maszyna jest moja

- 60% z IS

Po c**j ci dostęp, jak ty gotowej maszyny włączyć nie umiesz? xD

60% Z IS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie znam, neutral.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

@qqqq2 to przypadkiem nie był ktoś z teamu Alistri?

Co do tematu, nie jest wielu dobrych sponsorów w świecie metina, a więszkość z nich odrzuciliście na starcie. Ale życze powodzenia

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...