Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe TarianMT2 - Serwer EASY.

MCTroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo, że game jest jednym ze starszych wersji, jest najlepszym w tych czasach.

Nikt nie wie, ile ciekawych rzeczy siedzi w najnowszych... jak wypowiedział się @Elorth wystarczy dopisać kilka difów i libów, z tym wielkich problemów nie ma.

Pliki nie są najnowsze, aczkolwiek coś można na nich potestować.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o game 2089 nie rozumiem, dlaczego tyle osób ma ból dupy.

Pliki tak jak zaznaczam były robione dawno dawno temu, gdzie game 34k było niesprawdzone. 

Przy tym game jest tylko problem taki, że nie ma tabelek expa po 127 lvl'u. - Dlatego radzę zmienić swoje, lub edytować te.

Kostiumy? Pliki by Te****o - Możecie wyciągnąć sobie kostiumy, mówię o plikach v3.

Co do plików, tak jak komentarze niektórych "gówniane" - Zróbcie lepsze, nie komentuje się w taki sposób tematów.

Widzę, że dużo niektórzy gadają a mało robią ;/.

Takie komentarze zostawcie najlepiej dla siebie. - Rozumiem krytykę, ale bez przesady..

; )

xq0lgJF.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o game 2089 nie rozumiem, dlaczego tyle osób ma ból dupy.

Pliki tak jak zaznaczam były robione dawno dawno temu, gdzie game 34k było niesprawdzone. 

Przy tym game jest tylko problem taki, że nie ma tabelek expa po 127 lvl'u. - Dlatego radzę zmienić swoje, lub edytować te.

Kostiumy? Pliki by Te****o - Możecie wyciągnąć sobie kostiumy, mówię o plikach v3.

Co do plików, tak jak komentarze niektórych "gówniane" - Zróbcie lepsze, nie komentuje się w taki sposób tematów.

Widzę, że dużo niektórzy gadają a mało robią ;/.

Takie komentarze zostawcie najlepiej dla siebie. - Rozumiem krytykę, ale bez przesady..

; )

Mów to tych darmozjadów oni chcą bóg wie czego za darmo.

odbóguj je i nje bendzie krytygi, ja pobióre, postawje dedyka, i bendom pjeniondze z item szopu i bende gje emem.

Opublikowano

Ja swoich prac raczej nie publikuję. ;)

I twoje pseudo hejty są nie na miejscu. Wypowiedz się na temat plików, bo jak narazie próbujesz błyszczeć.

"ja swoich prac raczej nie publikuje" przecie ty nie masz czego publikować, chyba ze swoje kolorowe stalki na serwerze nam pokazesz  B)

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

"ja swoich prac raczej nie publikuje" przecie ty nie masz czego publikować, chyba ze swoje kolorowe stalki na serwerze nam pokazesz  B)

W dupie byłeś gówno widziałeś ;)

Kolejny chce zabłysnąć? Skup się na ocenie pliczków, a te twoje pierdolenie to na pw ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Może opisałbyś swój problem? bo takie pisanie że masz problem nie rozwiąże go..

@topic nooo pliczki nawet spoko. zobaczymy kiedy jakiś server na tych plikach wyjdzie :D

navicat i fttp działa lecz gdy próbuje się zalogować na serwer to pisze ze serwer nie został włączony, IP w rootach zmienione na moje i dalej nie mogę się zalogować

Opublikowano

Nice, bardzo ładna paczka. Gratuluję że chciało Ci się poświęcić tyle czasu na to, wielkie propsy. Świetne pliki

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

POMOCY!!! :unsure:  :unsure:  :unsure:                       

Cześć zmodernizuje mi ktoś pliki root z tego klienta na ip:91.237.52.145 i wrzuci na jakiś darmowy hosting np.MEGA z góry dziękuje daje limit +

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I dlaczego jak odpala Tarian-kopia mam caly czas napisane zostaniesz polaczony z serwerem ? Moze do sysinstall trzeba wejsc a w root ustawilem z normalna koncowka. Gdzie jest problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...