Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE-Dodano timery do klienta

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po długich latach oczekiwań wreszcie dostaliśmy funkcjonalność, o którą wielu z graczy zabiegało od dawna. To co wcześniej udało się wprowadzić zewnętrznym firmom poprzez odrębne aplikacje, teraz zostało zaimplementowane także przez programistów Riotu. Spójrzcie sami jak wyglądają timery na serwerze testowym PBE.

• Timery widać tylko w widoku tabeli wyników (standardowo po naciśnięciu przycisku tab)
  • Timery są aktywne tylko w wypadku, gdy masz widok na ginącego potwora.

JUNHLR.jpg

Odliczanie od respwanu

fdfsdsf.jpg

Wszysko zostało zrespione za wyjątkiem nashora

Źródło

http://how2win.pl/jungle-timery-w-oficjalnym-kliencie-gry/
Opublikowano

Bez sensu. Każdy teraz będzie mógł być "lepszym" junglerem. Timery to jedna z tych rzeczy, których trzeba było się nauczyć, zapamiętać, zapisać.

No nie wiem...

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

dla mnie lepiej, teraz w erze gdzie dostaje sie restrykcje na czat za nic nie ma jak zapisywac na czacie timerów, pamietajmy ze czas bedzie sie resetował gdy zobaczymy danego buffa

Pasjonat
Opublikowano

Jeszcze przydały by się timery inhibitorów.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Bez sensu. Każdy teraz będzie mógł być "lepszym" junglerem. Timery to jedna z tych rzeczy, których trzeba było się nauczyć, zapamiętać, zapisać.

No nie wiem...

Blondynka - tyle na twój temat. Wypowiada się na temat skilla itp a dopiero co 30 lvla wbiła i jest w silverze - gardze toba.

Skoro dla tej wyżej jaśnie pani napisanie na karteczce "20:10 d" to jest umiejętność, którą trzeba nabyć to ciekawe ile na tsie wyskillowała się wiadomo czym.

Timer według mnie przydatny bo po co mam spamić czat lub zaśmiecać sobie biurko kartkami skoro można mieć wygodnie w grze timery ładnie wypisane.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

No cóż, moim zdaniem nieprzydatne.

Często gram jungle i oczywiście łatwo zapamiętać co ile się co respi :P

Mała różnica jak dla mnie będzie jeśli wprowadzą to na normalne serwery.

Opublikowano

Wg mnie przydatne, skoro i tak był/jest timer (bodajże w Curse Voice), to dobrze, że RIOT sam takie coś wprowadza(i). Zawsze to jakieś legalne ułatwienie  :P 

Opublikowano

Blondynka - tyle na twój temat. Wypowiada się na temat skilla itp a dopiero co 30 lvla wbiła i jest w silverze - gardze toba.

Skoro dla tej wyżej jaśnie pani napisanie na karteczce "20:10 d" to jest umiejętność, którą trzeba nabyć to ciekawe ile na tsie wyskillowała się wiadomo czym.

Timer według mnie przydatny bo po co mam spamić czat lub zaśmiecać sobie biurko kartkami skoro można mieć wygodnie w grze timery ładnie wypisane.

Ona jest tępa ; ) 

Fajnie, ze to dodali, chociaz i tak chyba kazdy na pamiec pamieta

Opublikowano

Uważajcie bo da nam warny jak kida dostanie(nie mam pojęcia za co ma kida dostać skoro połowę(oby tylko) postów można o d*** rozbić)

Jak dla mnie dobrze, bo i tak większość osób z timerami latała, więc teraz będzie każdy miał ;)

graphic.png

Opublikowano

już niedługo samo lasthitowanie, soon in season 7 tm

w zasadzie tyle programow to oferowalo ze nie robi mi to jakiegos wiekszego problemu

Za które riot banuje nawet sam pisał, że za to sa bany a sami dodają no wiecie $$ musi się zgadzać.

Przydatne dla poczatkujacych junglerow

Opublikowano

Za które riot banuje nawet sam pisał, że za to sa bany a sami dodają no wiecie $$ musi się zgadzać.

Przydatne dla poczatkujacych junglerow

znasz jakis przypadek zbanowania za crs voice? lub mk jogo? bo ja nie

rito stwierdzilo ze nie może/nie potrafi walczyc z tym, wiec dodali

­

Opublikowano

Nie potrzebne ,między innymi tym się odróżniał dobry jungler od słabego ,podawał tmery np. inhibitorów , blue,red,dragon,baron i jeszcze z czelendzerowej półki wraithów ,golemów itd...

Ale wy się czepiacie Upss ja p******e szkoda mi was rudzielce pierdolone  ,zazdrość i 

Ta zwłaszcza ,że większość w brąz-platyna nie podaję timerów idioto ,bo inaczej nie mogę cię nazwać.

skoro dla cb napisanie "7:10 ob" jest skillem.... 

wszystko moze byc w glowie, lol

Składa się z skilla ,bo np. nie ma ktoś timerów i po kiego grzyba są wardy na dragonie? by sprawdzić ,czy przeciwna drużyna ich nie robi i kiedy je skończyła..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie potrzebne ,między innymi tym się odróżniał dobry jungler od słabego ,podawał tmery np. inhibitorów , blue,red,dragon,baron i jeszcze z czelendzerowej półki wraithów ,golemów itd...

Ale wy się czepiacie Upss ja p******e szkoda mi was rudzielce pierdolone  ,zazdrość i 

Ta zwłaszcza ,że większość w brąz-platyna nie podaję timerów idioto ,bo inaczej nie mogę cię nazwać.

skoro dla cb napisanie "7:10 ob" jest skillem.... 

wszystko moze byc w glowie, lol

­

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo przydatne, czasami jak gram o 3/4 rano to nie mam czasami pojęcia za ile mi blue stanie itp.

A tak to tylko klikne tab i wszystko wiem c:

Opublikowano

Chociaż to, że wprowadzają, zresztą dla większości bez różnicy. Przynajmniej trochę sprawiedliwiej będzie, gdyż i tak wszyscy grali na timer'ach, teraz przynajmniej będą ogólnodostępne.

Opublikowano

O.. w końcu coś dobrego ze strony RIOT. Nie będzie już trzeba zapisywać na chacie i spamić, no chyba, że wiesz kiedy zrobili ale warda nie było.

Ale   i tak można wiedzieć kiedy jest enemy buff bez posiadania jakiejkolwiek wizji na ich blue/reda/barona/smoka. Wykorzystamy FOG przy tym ^_^

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobrze ze to w końcu dodali, ale jeszcze klienta by mogli zaktualizować.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jeszcze trochę i jungla będzie łatwiejszą rolą, niż support. Moim zdaniem Riot nie powinien wyprowadzać żadnych timerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...