Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra w Tibie

nonamenoname

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy w to grają też ludzie czy wyłącznie same boty latają w tej grze bo jakby nie spojrzeć na forum to większość tematów jest o botach. Ktoś zaspokoi moją ciekawość ?

Opublikowano

Hahah co wy pierdolicie , racja duzo ludzi gra na bocie , duzo ludzi go uzywa , ale nadal nie jest to nawet cwierc aktywnych graczy , ktorzy graja recznie.

Oczywiscie pomijajac te cashmakery ktore lataja po jakichs k***a ghoulach czy tam bearach.

Opublikowano

Co z tego ze boty graja skoro mozna je strapowac albo ubic i zajumac loota albo niektore boty nie zbieraja loota jak rzuci sie cos na mobka ja nie boce ii nie bede

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Hahah co wy pierdolicie , racja duzo ludzi gra na bocie , duzo ludzi go uzywa , ale nadal nie jest to nawet cwierc aktywnych graczy , ktorzy graja recznie.

Oczywiscie pomijajac te cashmakery ktore lataja po jakichs k***a ghoulach czy tam bearach.

Jakby popatrzeć się z innej strony, to też zależy od świata...Ale nadal są osoby, które grają cały czas ręcznie, przykładowo @Spaxor ;d

Opublikowano

Jakby popatrzeć się z innej strony, to też zależy od świata...Ale nadal są osoby, które grają cały czas ręcznie, przykładowo @Spaxor ;d

Na Refugii (Non-PVP) ktoś kto ma FACC nie da rady dobrze expić. Wszędzie botterzy, a na reporty support nie reaguje.

Opublikowano

Na Refugii (Non-PVP) ktoś kto ma FACC nie da rady dobrze expić. Wszędzie botterzy, a na reporty support nie reaguje.

Jak nie reagują, ja juz na drugi dzień jak bocilem kiedyś dostalem bana, oni po prostu mają za dużo spamu ;d

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Jak nie reagują, ja juz na drugi dzień jak bocilem kiedyś dostalem bana, oni po prostu mają za dużo spamu ;d

Ja zgłosiłem z 20 typów i każdy z nich cały czas boci ;d

Opublikowano

Ja zgłosiłem z 20 typów i każdy z nich cały czas boci ;d

bo nie banują po 1 raporcie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...