Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

Dzisiaj były wielkie lagi ;/ Nie dało się grać.

Nie działa /stone ani /drop

Mały drop żelaza, bo prawie nie dropi lol

Mało informacji na spawnie, jak sie robi różdzke tp na spawn i jak generator stone itp

Opublikowano

Gowno, gowno i jeszcze raz gowno.

na serwerze nie mozna pograc spokojnie przez 5 minut.. Takie lagi ze szok, caly czas cofa klocki ; ]

Nie polecam

serwer słaby mocne lagi, nie da się grać administracja -12 lat.. masakra. CHEATERÓW MNÓSTWO.

Micek i Miedziuu są adminiami na konkurencyjnym serwerze ! Macie bany od początku edycji i wypowiadacie się jak nawet nie byliście na serwerze :) Pozdrawiam

Opublikowano

Lagi i cheaterzy, administracja -12, o ts już nie wspomnę. Za mały dowcip dostałem perma (nie obrażał nikogo).

I nadal się zastanawiam co wy macie z tego, że napiszecie nam tutaj negatywną opinie, więcej graczy na swoim serwerze ? 

Przecież garstka osób czyta to co jest pod tematem ... 

Mówisz administracja -12 ? Niestety troszkę się pomyliłeś bo +14.... ja mam 16

~ klimak

Opublikowano

Slucham ? Czlowieku, to nie jest moj serwer. Ja tylko prezentacje robilem i po drugie jak byc chcial wiedziec gralem przez 5 minut . Wyszedlem bo sie grac nie dalo, i teraz widac jak szanujecie graczy. Jesli ktos powie "co mysli" i wam sie to nie spodoba odrazu ban .. Pozdro ; ]

Opublikowano

Slucham ? Czlowieku, to nie jest moj serwer. Ja tylko prezentacje robilem i po drugie jak byc chcial wiedziec gralem przez 5 minut . Wyszedlem bo sie grac nie dalo, i teraz widac jak szanujecie graczy. Jesli ktos powie "co mysli" i wam sie to nie spodoba odrazu ban .. Pozdro ; ]

"jak byc chcial wiedziec"

Powiedz mi kto tutaj jest dzieckiem... 

Chyba IQ. Serwera nie polecam.

A Ty jesteś jego przydupasem ?  

Opublikowano

Mi się bardzo podoba ten serwer czasami pogrywam, pobiję się, pokopię i jest fajnie. Atmosfera na serwerze jest super, administracja jest ogar, kiedyś wzięli mnie do sprawdzenia czyli banuje cziterów, a że ja nic nie miałem byłem czystych. Widać, że admini dbają o serwer. Polecam serdecznie.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Mi się bardzo podoba ten serwer czasami pogrywam, pobiję się, pokopię i jest fajnie. Atmosfera na serwerze jest super, administracja jest ogar, kiedyś wzięli mnie do sprawdzenia czyli banuje cziterów, a że ja nic nie miałem byłem czystych. Widać, że admini dbają o serwer. Polecam serdecznie.

Pozdrawiam

Dziękuje za opinię :3

Opublikowano

"Jak byc chcial wiedziec"

To jest Literowka, w dupie mam co czytaja osoby ;)

Kazdy moze pisac co mysli ;) Wiec nie zabronisz mi tego..

Opublikowano

"Jak byc chcial wiedziec"

To jest Literowka, w dupie mam co czytaja osoby ;)

Kazdy moze pisac co mysli ;) Wiec nie zabronisz mi tego..

Nikt ci nie zabrania pisać co myślisz :)

Tylko z tego co widzę hejtujesz prawie każdy serwer na mpcforum :)

Opublikowano

Nikt ci nie zabrania pisać co myślisz :)

Tylko z tego co widzę hejtujesz prawie każdy serwer na mpcforum :)

Hejtuje każdy inny bo myśli że ten Jego jest najlepszy... bezsensu -.- 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...