Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto to jest ten Imba?

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz Dusza, best adc polska, najlepszy gracz a zarazem streamer w polsce

obejrzysz zobaczysz

gral w Frag eXegutors wraz z kubonem

ps: Fx= fiuty xina nie zapomnijcie jak bedziecie zakladac konto na twitchu z Fx Kappa

­

Opublikowano

Łukasz Dusza, best adc polska, najlepszy gracz a zarazem streamer w polsce

obejrzysz zobaczysz

gral w Frag eXegutors wraz z kubonem

ps: Fx= fiuty xina nie zapomnijcie jak bedziecie zakladac konto na twitchu z Fx Kappa

Kto za FX ten ma władzę B)

Opublikowano

Kolejny niepotrzebny "dzieciak", który chce zarobić pieniążki na twichu.

Jako, iż diss jeszcze utrzymuje poziom, to on raczej go już nie ma :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

@2UP

Tak, najlepiej oglądać tylko nudne streamy disa. Nie porównuj Imby do niego, bo to zupełnie inny poziom.

poziom westa d1 a eune d1, plz

imba jest i byl najlepszym streamerem ligi w polsce, jego stream sa zabawne, a ten kto chce sie uczyc grania w league przez ogladanie ten do boba (guardsman bob)

­

Opublikowano

Echhh ludzie... Krul iMMMMMba na wescie D1 coś te okolice ;_; poziom prezentuje niezły, a jego streamy są ciekawe, zawsze coś sie dzieje, jest humorek, ale Wy traktujcie to sztywno i nazywajcie go dzieciakiem... To właśnie przyciąga ludzi i ma pomysł na zajęcie sobie czasu... Ale nie lepiej oglądać Vmana czy j.w. Boba albo luj wie kogo, którzy grają i stypią... Ludzie troche dystansu -.-

Opublikowano

iMba to jest bug ad kierry dzięki niemu wyszedłem do diamond 3, bo mnie uczył grać. Polecam Ci go oglądać, bo jak patrze na inne streamy to wyłączam max po 15 minutach,a jak krul streamuje to 3h minimum. Polecam Ci jego twitch to:

http://www.twitch.tv/fximba

Na ten moment imbusia nie ma, ale wróci w wakacje.

@Do modów

CHyba nie dostane % za to, że chcę pomóc koledze kim jest fx imba więc dałem link do jego streama.

Opublikowano

Upsss proszę k***a nie odzywaj się bo to co ty pierdolisz to głowa mała... Jesteś taka głupia czy tylko udajesz?...

"niepotrzebny dzieciak który chce zarobić pieniądze na twitchu" - jebłem...

Imba - jeden z najlepszych adc i streamerów, były gracz Frag Executors(czy jakoś tak), znany z flejmienia i dobrych historyjek

graphic.png

Opublikowano

Upsss proszę k***a nie odzywaj się bo to co ty pierdolisz to głowa mała... Jesteś taka głupia czy tylko udajesz?...

"niepotrzebny dzieciak który chce zarobić pieniądze na twitchu" - jebłem...

Imba - jeden z najlepszych adc i streamerów, były gracz Frag Executors(czy jakoś tak), znany z flejmienia i dobrych historyjek

Flejmienie to przezywanie innych? Co w tym fajnego?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Flejmienie to przezywanie innych? Co w tym fajnego?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania...

graphic.png

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania...

"znany z flejmienia" zrozumialem to tak, ze jest popularny, ponieważ przezywa innych graczy, bo tym dla mnie jest flejm. Myle się?

XrgAYyk.png

Opublikowano

a potem przez takich debili gimby wszystkich wyzywają i polska traci w oczach obcokrajowców i stajemy się narodem skurwinsynów. oglądają go pewnie same dzieci marzące o karierze streamera tudzież pro-gejmera, grające maksymalnie w goldzie. jak dla mnie ten gej powinien gdzieś zawisnąć
#jebaćleszczyzlamusamisięniepieścić

Opublikowano

Imba to kolejny streamer, który flame'ouje, czasem opowiada na streamie jakieś historie i ogólnie jest z tego beka.

Opublikowano

lol ile ona ma lat? wygląda na głupiego licealistę, do tego zachowuje się jak typowy polaczek, nie dziwie się, że ludzie się nim podniecają jak ma podobny styl życia co większość cebulaków

Opublikowano

"znany z flejmienia" zrozumialem to tak, ze jest popularny, ponieważ przezywa innych graczy, bo tym dla mnie jest flejm. Myle się?

Chodzi mi o to, że gdzie ja niby napisałem, że to jest fajne?...

graphic.png

Opublikowano

Chodzi mi o to, że gdzie ja niby napisałem, że to jest fajne?...

Napisales, z czego jest znany i że go lubisz. Oznacza to, ze akceptujesz jego flejmienie. Nie znam typa, wszystkie moje wnioski wysnulem na podstawie tego co wy w tym temacie wypisujecie. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...