Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knife, middleman , pomóżcie

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę od razu do rzeczy. Postanowiłem sprzedać knife'a wartego 50 euro .Zgłosił się jakiś gościu który chce go kupić(z polski) .Zaoferował 50 euro psc i zawołaliśmy middlemana z steamrep(z wielkiej brytani)Na focie macie jego nick w załączniku..A  więc jak to zawsze bywa dałem middlemanowi knife'a on podał psc , po wpisaniu kodu psc okazało się że jest niepoprawny. middleman dał mi 20 minut na nagranie tego , szybko pobrałem frapsa i okazało się że mi nie działa(nie chce nagrywać), po czym pobrałem camtasie ale nie zdążyłem nagrać. Middleman napisał mi że całą tą sytuacje sprawdzi steam i jeżeli nie użyłem tego kodu to knif'e zostanie mi zwrócony ( do 2 dni) mija drugi dzień i żadnego infa nie dostałem , middlemana nie mam w friendsach. Co w takiej sytuacji zrobić ? Wych*jano mnie w wielkie bambuko czy mam jeszcze szanse na odzyskanie kanjfaaa.? Z góry dzieki.post-317651-0-69902400-1403546092_thumb.png

Opublikowano

Pisz do supportu ale raczej nie pomoze bo to z twojej glupoty. Zawsze sie robi aukcje gdzies a nie na steam ludzie -.-

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...