Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie minecraft za sms

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko zamierzam grać w minecrafta i jak kupię konto premium z tąd x to bedę mógł normalnie grać itp czy musze zakupić jeszcze grę

Opublikowano

premium mc za 15 zł hahahah dobre żarty.

min 200 zł sms'em, ale trudno dorwać stronę, na której można kupic premkę za sms. I STĄD a nie z tąd

nie kupuj, bo ta strona to oszustwo

mam haczyk:

3.1 Kupujący nie ma możliwości zmiany hasła do konta, każda taka sytuacja zostanie zbadana, a dostęp do konta zostanie 
zablokowany, bez możliwości odzyskania pieniędzy. 
3.2 Kupujący nie może udostępniad konta zakupionego na aukcji osobom trzecim i nie powołanym, każda taka sytuacja 
zostanie zbadana, a wtedy dostęp do konta zostanie zablokowany, bez możliwości odzyskania pieniędzy. 
3.3 Kupujący jest jednym z użytkowników kont zakupionych na aukcji, oznacza to, że do jednego konta, dostęp może mied 
więcej niż jedna osoba. 
3.4 Kupujący zgadza się, na dzielenie zakupionego konta z innymi użytkownikami. 
3.5 Kupujący nie ma możliwości dostępu do konta pocztowego e-mail, na którym jest zarejestrowane konto. 
3.6 Na niektórych serwerach Multiplayer, konto może posiadad ustalone hasło, bądź nałożoną karę, Sprzedający nie ma 
wpływu na taką sytuację. 

i

2.3 Sprzedawca zapewnia dostęp do konta zakupionego na aukcji przez 2 miesiące, od daty zakupu.
Opublikowano

premium mc za 15 zł hahahah dobre żarty.

min 200 zł sms'em, ale trudno dorwać stronę, na której można kupic premkę za sms. I STĄD a nie z tąd

nie kupuj, bo ta strona to oszustwo

mam haczyk:

3.1 Kupujący nie ma możliwości zmiany hasła do konta, każda taka sytuacja zostanie zbadana, a dostęp do konta zostanie 
zablokowany, bez możliwości odzyskania pieniędzy. 
3.2 Kupujący nie może udostępniad konta zakupionego na aukcji osobom trzecim i nie powołanym, każda taka sytuacja 
zostanie zbadana, a wtedy dostęp do konta zostanie zablokowany, bez możliwości odzyskania pieniędzy. 
3.3 Kupujący jest jednym z użytkowników kont zakupionych na aukcji, oznacza to, że do jednego konta, dostęp może mied 
więcej niż jedna osoba. 
3.4 Kupujący zgadza się, na dzielenie zakupionego konta z innymi użytkownikami. 
3.5 Kupujący nie ma możliwości dostępu do konta pocztowego e-mail, na którym jest zarejestrowane konto. 
3.6 Na niektórych serwerach Multiplayer, konto może posiadad ustalone hasło, bądź nałożoną karę, Sprzedający nie ma 
wpływu na taką sytuację. 

i

2.3 Sprzedawca zapewnia dostęp do konta zakupionego na aukcji przez 2 miesiące, od daty zakupu.

Dobrze mówisz bo Mc nie można raczej kupować za 15 zł zawsze haczyk z minecraft.net ja kupiłem i wszystko jest git ziomek radze ci z minecraftnet kupić za 100 zł

Opublikowano

Powiem jedno w tym temacie i nie ma sensu dalej się rozpisywać, tego na środku nie musicie czytać bo to przestroga dla smsowiczów.

Jeszcze, ja kiedyś chciałem kupić sobie MC przez stronę (co najlepsze nadal istnieje) za sms. I co najdziwniejsze, że kupiłem. Oczywiście początkowo była radość, była też funkcja na tej stronie do komentowania i było pełno pozytywów. Wtedy nie wiedziałem że to są boty a nie prawdziwe komentarze. No i potem się zaczęła akcja. Chce sobie dodać komentarz gdyż miałem problemy z zalogowaniem się do gry. No i uzupełniam tam pola: nick, kod z SMS i wiadomość. Po każdym kliknięciu "Wyślij" pisze tekst "Kod SMS jest niepoprawny.". Wtedy dało mi to do myślenia, że mnie oszukali. Konto kosztowało 9,99 zł xD Pisałem emaile itp i guzik, nikt nie odpisał.

Wracając do tematu.. nawet nie próbuj interesować się takimi stronami gdyż stracisz kase, nerwy i czas a i tak nic z tego nie wyjdzie. Jedyny sposób to oficjalna strona gry. Warto dać te 89 zł i mieć pewność, lub dalej użerać się z piratem. Podro :)

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Polecam poczytać regulaminy (dwa) z tego portalu, tam tak naprawdę oferują jedno konto MC, sobie wyobraź ile osób to konto już może używać...

1.1 Przedmiotem zakupu jest login i hasło do konta premium w grze Minecraft.

1.5 Możliwośd zmiany wyglądu postaci, czy zarządzanie kontem, są opcjami dodatkowymi, nie zapewnianymi przez 
Sprzedającego. 
1.6 Nazwa postaci jest losowa oraz z góry narzucona i nie ma możliwości jej zmiany
1.9 Zmiana wyglądu postaci jest opcją dodatkową, nie objętą gwarancją konta ani nie zapewnianą przez Sprzedawcę. 

Tak więc jest to jeden wielki BUBEL... Nic z kontem nie możesz zrobić, jedynie grać na serwerach premium.

Możesz również spotkać się z sytuacją gdzie ktoś grał na serwerze non-premium, dostał bana no i ty dostałeś od nich takie konto i nigdy nie wejdziesz na już na ten serwer...

Nie warto angażować i zagłębiać w takie strony, jednak jeśli już Ci to obojętne to najlepiej przeczytać regulamin, czy nie ma jakichś haczyków!

Niby 12 złotych to nie dużo, ale Minecraft jak na swoje możliwości i cenę nie jest za drogi, warto zaoszczędzić 85 złotych i zakupić z oficjalnej strony.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

To nie jest ich jedyna strona mają rownież gift code za SMS i gdy się przyjrzy komentarzom w dziale Opinie można zauważyć, że są prawie takie same więc nie oszukujmy się to zwykle oszustwo.

Opublikowano

Ja kupiłem dziś minecrafta za PSC na stronie, a teraz nie wiem jak go pobrać, gdy pobieram ze strony to tak jakby była tylko wersja demo, pomoże ktoś?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKwadrat10 A wpisałeś kod który przyszedł ci na e-mail?

a77ax to też mój nick z minecrafta

mca.png

Zawsze do postów mi reklamy doklejają.

Opublikowano

Mam wrażenie że to pic na wodę, dostaniesz po prostu na sms jeżeli to już jest prawda i mają zamiar coś przysłać dostaniesz login i hasło do jakiegoś konta na którym gra z 10-20 osób minimum. 

Opublikowano

Jest strona, na której można kupić giftcode za sms - działa - lecz kosztuje 210PLN :D

Wysłałem ci ją w razie czego na PW

Opublikowano

Kiedyś wysłałem smsa na podobnej stronie. Dostałem hasła do dwóch kont. Grałem może 6 dni, konta były prawie wszędzie zbanowane. Po tych dniach zmienili hasło, napisałem do nich, odpowiedzieli mi po dwóch miesiącach, że 60 dni minęło i mój okres uźytkowania tych kont się skończył... Polecam kupić przez psf na minecraft.net

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Po co wy szukacie jak najtańszych okazji do tego za sms ? nawet 7 letnie dziecko by się domyśliło że to ściema,minecraft kosztuje 87zł z groszami a ktoś miałby je sprzedawać za 30zł sms ? Najlepiej kupić z miencraft.net  i mieć pewność że nie będzie się oszukanym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...