Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedzi nowych gier

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

pomniejsz je troche co?!

A ja ci mówię,że jest teraz gta4 ;P

Opublikowano

Na kompa?

Raczej na konsole :)

Chociaż raz widziałem GTA VI na kompie :D

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Nie ma gta6 na kompa !!!!!

Było: gta1-3,Vice city,san andreas a teraz idzie 4

Opublikowano

Raporcik na tego panu @UP@ za spam - ta buzka nic nie wnosi :(

kiedy wyjdzie to GTA 4(dokladniejsza data)?? bo ja nie w temacie troche a chce pograc sobie :)

P.s.

wiem ze NFS pro street jest juz dosc stary ale nie gralem i mam pytanko fajny jest??

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano
.....

Cod 5 - ma zwierac 16 misji w trybie alianckim (rosja, brytyjczycy,amerykanie) i uwaga (dodatek) ma zawierac 6 misji jako niemcy :D

tak ma byc ale to juz nie bedzie to samo co kiedys COD 1 2 i dodatek to byla piekna gra teraz to juz bedzie cos jak fifa ...

ja czekam na mafie 2 i GTA VI xD

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
ja sobie czekam na GTA IV i Gothic 4 :D oraz COD 5 :D

Gothic 4 - nawiazanie do opowiesci bezimiennego na koncu gry ;)

COD 5 - znow czasu drugiej wojny swiatowej ale silnik bedzie z cod 4 wiec nei trzeba kupowac nowych kart graficznych ;)

Ale podobno gothick 4 będzie MMO moim zdaniem to troche popsuje gre i to juz niebędzie ten sam gothic pozatym jest juz inny prpducent więc raczej niebędziemy grali starym dobrym bezimiennym xD

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Gta VI będzie pod koniec października ( o ile czegoś nie zmienią)

NFS pro street całkiem fajny :)

Z powodu psucia się aut xD

Ale jeśli o niszczenie to polecam GRID Czekam na konsolkę i będę sobie niszczył do woli xD

@Down:

CoD 5 ma być na starym silniku (z CoD-a 4) więc rewelacji graficznej nie będzie....

A NFS Pro street jest lepszy niż carbon jak w carbonie patrzyłem na te twarze to mi się wymiotować chciało...

PS: żeby nie było znowu że spam to edytowałem :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Jak dla mnie to najefektowniejszymi grami pod względem graficznym będą CoD 5 i nowy NFS.Mam tylko nadzieje ze nie zjebią go (nfs'a) tak jak to zrobili z pro streetem.Przeciez cały urok tej serii opierał sie o nielegalne,uliczne wyścigi oraz pościgi policyjne.A tu EA Games wyjeżdża z czymś takim.Jakbym chcial jeździć po torze i miec symulator+tuning to odpaliłbym Forze 2!

@up

Właśnie sie zastanawiam nad kupnem tej gry,też lubię efektownie porozwalać wozy ;)

audiliftabsolutlyfinal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...