Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - jak zarobić na PL'u?

BanuaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 37 lvl woj mental, chciałbym się w miarę dobrze dorobić w krótkim mam nadzieję czasie :) Ogólnie mówiąc gram na s1 gdzie ceny są teraz kosmicznie inne, niżeli takie, gdy jeszcze grałem. I teraz pytanie. Jak dorobić się fortuny na tym poziomie? :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

s1 ? chodzi ci o Monastyr ?
na 37lv jedynie Metki, albo Dropić Ks.Klątw lub Ząb Orka, a jeśli nie nudzi cię łowienie ryb to na rybach zarobisz.

obecnie jest event piłkarski więc drop piłki i wymieniaj je za złote, na s50 (Negros) cena zlotej piłki wynosi 6/7kk
dzienie dropie 500 piłek i mam 50 złotych, ale nie sprzedaje bo cenniejszy jest drop z nich :D
na 37lv jak pisałem Metki m2, Dolina Ks.Klątw i Ząb Orka. zainwestuj w 2xDrop to szybko zarobisz.

Opublikowano

s1 ? chodzi ci o Monastyr ?

Teraz Samos xD

@Łów rybki, jak masz dobrego riba to bij metki, drop ulepszacze i kop rudy. Jak chcesz to sellaj złote piłki, czego nie polecam bo jest z nich kosmiczny drop :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Teraz Samos xD @Łów rybki, jak masz dobrego riba to bij metki, drop ulepszacze i kop rudy. Jak chcesz to sellaj złote piłki, czego nie polecam bo jest z nich kosmiczny drop :D

Dokladnie tak, Drop ze zlotych jest bardzo dobry, Dodanie Zmianki 5bon B.Perly Czerwone Niebieskie, Rady, Auto Poty. a na 100% Dodanie ZMianki ci się przydadzą. Perly tez a za jakiś czas pójdą znowu w górę a ty będziesz mógł je sprzedać drożej.

Opublikowano

Dokladnie tak, Drop ze zlotych jest bardzo dobry, Dodanie Zmianki 5bon B.Perly Czerwone Niebieskie, Rady, Auto Poty. a na 100% Dodanie ZMianki ci się przydadzą. Perly tez a za jakiś czas pójdą znowu w górę a ty będziesz mógł je sprzedać drożej.

A z czego dropią te złote piłki? I ten event do końca mistrzostw trwa? :)

Opublikowano

Na tak niskim lvlu nie pozostaje nic innego jak metiny w m2 lub łowienie na fb oraz kopanie rud.

A co powiesz na wyexpienie postaci do 40 i robienie eq na +7/8 w dt?

Opublikowano

Bardzo wątpliwy zarobek z tymi postaciami na dt :) Ja raczej Ci polecam zająć się rudami. Wyexpić z 2(jak nie masz bufa to robisz bufa i drugą postać jaką chcesz, chociaż osobiście polecam healera ze zwinką na m, przyda Ci się ;) ) postacie do 30, w tym czasie podropić piłki (i według mnie sellnąć je, ale według uznania) i wybrać się trzema postaciami do świątyni na pierwszą platforme i kopać, kopać i jeszcze raz kopać :) Jak już Ci się znudzi kopanie, to znów dropić piłki, na nich idzie się naprawdę teraz dorobić. W międzyczasie bić metki i zbierać kd +0-2 żeby mieć na przetopy. I tak w sumie w kółko teraz, do końca eventu z piłkami :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A z czego dropią te złote piłki? I ten event do końca mistrzostw trwa? :)

dropisz 10 Piłek idziesz do Yo-Hwan i wymieniasz na 1 Złotą piłke, raz dzienie możesz wymienic u niego.

ale jest spodób, dajesz 10piłek na Postać 1lv nawet i nim wymieniasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...