Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie chce sobie kupić cs go aczkolwiek kosztuje on 7.5 euro a czytałem że są promocje bo teraz jest 33% a w tym tyg zejdzie do 2-4 euro? Bo czasem podobno są takie promocje.

@Edit

I takie pare pytań jak sobie kupie to takie pytanko. Nie mam zamiaru dawać Euro na skyrzyneczki itp.

I czy w grze zdobędę euroasy na bronie itp ? A na początku te bronie się niszczą nie pod względem wyglądu tylko słabszy dmg ?; Oraz gdzie mam grać ? Jakieś globalne serwy są ?

Opublikowano

Podno ale lepiej kup teraz bo moze nie byc promocji ale jak bedzie to moze byc nawet za 10 zl -2 euro jak kiedys.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Podno ale lepiej kup teraz bo moze nie byc promocji ale jak bedzie to moze byc nawet za 10 zl -2 euro jak kiedys.

Oke a powiesz co z tymi broniami ?:p

Opublikowano

Bronie się nie niszczą ani pod względem obrażeń, ani wyglądu. Może jedynie wypaść od razu uszkodzona, ale jest to efekt tylko wizualny.

Skiny nie zmieniają obrażeń.

Tak, w grze można spokojnie zarobić euro na broń. Szczególnie jeśli wyjdzie jakaś nowa skrzynka, wtedy ich ceny to nawet powyżej 2 Euro.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Poszukaj na allegro, albo innych tego typu.

Kiedyś była spora promocja i jak dobrze pamiętam to csgo był za 2-3 Euro

Więc pewnie gdzieś znajdziesz taniej.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...