Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 KamerMod - GM

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Czy GM'i zaglądają do Imha? :D Głównie chodzi mi o to, czy jest duże ryzyko jeśli zostawię dropka na noc to czy on nie dostanie bana.

Opublikowano

Myślę, że obecnie, kiedy znacząco wzrosła ilość botów ze względu na drop piłek, w żadnym miejscu nie jest wystarczająco bezpiecznie, aby zostawić bota na całą noc, tym bardziej Imha.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W M1 przy moście na CH2 zostawiłem na 2 nocki no i bana nie ma, może miałem farta bo GM'i wchodzą pare razy widziałem.

Opublikowano

Beka w hoj zainwestuj w m2boba tam masz auto logout jak gm jest gdzies w poblizu nawet gdy jest niewidzialny :D wiec ryzyko wylapania jest praktycznie zerowe ja juz 2 noc na 5 kont jade i nic :D

Opublikowano

Beka w hoj zainwestuj w m2boba tam masz auto logout jak gm jest gdzies w poblizu nawet gdy jest niewidzialny :D wiec ryzyko wylapania jest praktycznie zerowe ja juz 2 noc na 5 kont jade i nic :D

gdy gm jest kolo ciebie i wywalilo cie z gry ?  troche podejrzane nie sadzisz ? ban odrazu ... a po 2 pisza do kolos innego patrzy w logach i lup  banik  :)  chyba ze nie masz odpalonego mober hacka to wtedy 0 szanse na bana

Opublikowano

W Imha o tyle dobrze, że bez mobbera jadę bo mobki i tak same się grabują, ale z tego co widzę to przy moim x2 dropie słabo lecą piłki tam, nie mówiąc już o itemkach 30lv, niby mógłbym kupić tego M2Boba ale tam na określony czas licencja jest nie? I chyba nie tanio.

Opublikowano

gdy gm jest kolo ciebie i wywalilo cie z gry ?  troche podejrzane nie sadzisz ? ban odrazu ... a po 2 pisza do kolos innego patrzy w logach i lup  banik  :)  chyba ze nie masz odpalonego mober hacka to wtedy 0 szanse na bana

A ty ogarniasz to ze ten magiczny bot ktory sie nazywa M2Bob wykrywa Gmow na odleglosc ? @koniec nie chce robic offtopu.

@DelmaN na allegro 20 zl 20 dni .

Opublikowano

Am dzięki, a tak odchodząc trochę od tematu gdzie najlepiej puścić kamermoda na piłeczki z x2 dropem, żeby wyciągnąć chociaż te 50 na godzinę?

Opublikowano

Kamer mod to troche lipa bo nie zbiera wszystkiego ale jak juz to gdzies w m1 tylko nie na tych "najbardziej znanych spotach" bo tam pelno botow , sa takie spoty na ktorych nikogo nigdy nie ma wystarczy poszukac , w Jinno jest takich z 5 w m1 .

Opublikowano

Właśnie wiem, dlatego ja często czuwam nad nim ^^ i patrze czy pozbierał wszystko czy nie, a jeszcze skoro tak w m1 to na jakim lv ? Ja zrobiłem sobie dropka 2 lv ale słyszałem, że na 5 lv lepiej leci. Jak wy uważacie?

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...