Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupic CS:GO ?

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak

+ wciąga

+ są rangi

+ można pograć z kumplami

+ pod koniec rundy jest drop, który możesz sprzedać na rynku steam i kupić inne gry albo stawiać na mecze i wygrywać jeszcze więcej rzeczy

- dość dużo cebulaków i patologi

Opublikowano

Tak szczegolnie ze mozna duzo zarobic. W promocji kosztuje 10 zl a ja dalbym nawet 100 zl bo jest wart tego. Turnieje i rankingi duzo mpa grafika i grywalnosc kupuj w ciemno.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Większośc gier warto kupić patrząc obiektywnie, ale jeśli zadajesz nam już pytanie, czy warto kupić konkretną rozpisz się chociaż na temat co ci się w grach podoba. Jesli lubisz fps na malych mapach, w ktorej liczy sie twoja celnosc to ok. Jesli wolisz wielkie mapy, taktyczne, z wieksza iloscia rozwiazań, lepsza grafiką i dźwiękami broni to polecam bf4

XrgAYyk.png

Opublikowano

Z tego co wiem to na CS:GO jak się ma duże szczęście to można ładnie zarobić.

Chodzi ci o te skiny co się losują pod koniec gry? Musialbys na prawde sporo grac, bo nie dosc, ze musi byc szansa, ze cos ci fajnego wylosuje to jeszcze szansa, ze w ogole ci wylosuje, bo nie losuje kazdemu . I kasa z tych skinow "dziala" tylko na steam. Nie kupisz za to wibratora czy dildo. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

+ dużo osób w to gra

+ jest prosta

+ są skiny do różnych broni

- jak trafisz na kogoś z Rosji to mecz przegrany

- tak samo z Korei 

Zgadzam się.  Więcej plusów niż minusów, więc cię kręci ta gra kupuj i nie parz. :)

Q7UQgWE.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRhide Posiadam BF4 i poprostu mi sie nie podoba dlatego ze w bf4 sa wielkie mapy a ja jestem fanem malych mapek ;)
Mam jeszcze jedno pytanko, na steame jest teraz promocja i mozna kupic csa za 10 Euro czy to dobra cena ?

Opublikowano

Ja jedynie piszę czy się opłaca a nie o pewności czy dany przedmiot do nas dotrze. Czytanie ze zrozumieniem. Oczywiście na Steam jest 100% pewności, lecz na allegro myślę, że ta pewność wynosi 85%.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Kupuj i nie patrz na cenę.

Jak masz pieniądze na początku to możesz ładnie na skrzynkach zarobić, ogólnie na początku byłem na - , po kilkunastu skrzynkach poleciała mi Kosa za ponad 120 euro teraz mam na wyprzedaż steam  <3

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

• 3 lata później...
Opublikowano

nie opłaca się grać ponieważ są za bardzo duże kary za wychodzenie z gry możesz dostać nawet 1 tydzień kary na gry turniejowe nie polecam 

Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...