Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada chatu

GubernatorKurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i powiedzcie mi o c**j z tym chodzi. Dostałem bana na 20gier kilka dni temu, olałem to, chociaż był on w 100% nie zasłużony. Gdy zostały mi 2gry do odblokowania chatu, nagle wyskakuje mi, że mam jeszcze 28.  

O c**j tu chodzi? Co ten Riot ma k***a z głową? Czasami mam taką chcice zwyzywać jakiegoś frajera z enemy, a tutaj nie moge bo /all zablokowane.  Odkąd mam tego bana nie pisałem nic wulgarnego, obraźliwego, starałem się oszczędzać moje ''tickety'' na pisanie i jedyne co pisałem to  '' we can win this, stop flame itd '' 

Powie mi ktoś o c**j chodzi z tymi banami? 

Opublikowano

Nadeszła fala, każdy podostawał flame i będzie dostawać, nawet za fake reporty nic z tym nie zrobisz, musisz dograć te gry. Sam raz napisałem easy i dostałem wykroczenie na 60 gier smutne...

Co 15 meczy dostaje niby verbal abuse i offensive language (ostrzeżenia) chociaż nic obraźliwego nie pisze.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

troche to uciążliwe bo czasami tak mam ochote kogoś zwyzywać, a nic nie moge zrobić i kończy się na tym, że rozpierdalam to co mam pod ręką..  ostatnio w przypadku cass na BoLu u enemy rozjebalem sluchawki o sciane :/ 

Opublikowano

Hahah.. To samo u mnie, w żadnym meczu nie przeklinam, nawet nie piszę tylko mutuje cały team, a tu co ? 2 tygodnie temu ban na 20 gier i teraz na 17 za nic albo za reporty wcale nie związane z tym. Coś się zmieniło w ich polityce czy znowu idioci siedzą w tym trybunale? Właśnie napisałem do supportu o wyjaśnienie sprawy albo chociaż przedstawienie dowodów bo to się robi śmieszne 

Opublikowano

Rito nawet tego nie sprawda. Dostaniesz pare reportów i od razu masz bany na gry. Z mojej listy znajomych : ok 200 osób jakieś 30 ma blokadę na czat.

Ciągle widzę osoby, które muszą to "odstukać", bo jakieś dziecko dało reporta za jedno zdanie. Bez przesady

­

809131449509880369478.gif
Specjalista
Opublikowano

Tez tak mam ;_; Gralem i troche flejmilem przestalem bo po co mi to? Po tygodniu dostaje blokade na 12meczu ok nie pisze juz nic, jak mi juz zostalo 2gry z blokada dostaje blokade na kolejne 15gier xD Rito pls

Opublikowano

Najlepsze jest to że w każdej grze znajdzie się jakiś palant który da reporta nawet za to że to on przegrał grę..

Opublikowano

Hahahaha, dostałem 20 gier " za flame " na koncie na którym nie grałem miesiąc ( wszedłem tydzien temu nawet mecza nie zagrałem - nie było jeszcze bana na 20 gier ) tak więc pozdro-.-

Zajebac tego co w trybunale siedzi i rozdaje bany.

Opublikowano

Mozliwe ze bug wizualny, bo bany szly po 40 / 60 gier ;) 

LeaveBooster jest podkrecony w chuy i trybunal ma raka mozgu wiec ostro leca z karami ;)

Opublikowano

Suma wszystkich moich banów, licząc teraz co mam na 28gier to będzie koło 160gier więc plz... Odpokutowałem bany chyba już na cały ten rok... ;D

graphic.png

Opublikowano

J****.riot

Mialem na 15 bitew,ostatnia bitwa. Koniec meczu i komunikat ze zostało 25 meczy KIEDY DOSLOWNIE NIC NIE PISALEM Co to k***a est?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Riot rozdaje blokady chatu jak na dzień dziecka cukierki. Nic z tym nie poradzisz nawet jak nic nie piszesz a dostaniesz reporta system cie kara.

Zagraj te gry do końca i po prostu wyłącz all chat żeby cie nie prowokował jak coś.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Bez przesady, rito przegina pałe coraz to mocniej i coraz to bardziej uderza nie w te osoby, które mają zamiar tylko w zwykłych graczy. Mówiąc kolokwialnie wkurwiają mnie już te działania Riotu... Sam dostałem 125 gier za co? Za to, że pisałem muted jak ktoś mnie wyzywał, GG.

Opublikowano

Dodam info, że nervarien mówił o tym właśnie, że coś tam się stało i teraz każdy co dostał jakiegoś tam reporta [nawet tak o dla beki] dostał bana na chat.

Opublikowano

Również dostałem blokadę, sam nie wiem za co, w grze wcale się nie odzywam, w meczach nie ma zgrzytów. Używam jedynie pingów. Riot moim zdaniem przesadził z tym.

Opublikowano

A ja się cieszę że mi wlepili blokadę na 20 gier, bo teraz mniej gram, już nie flame i się nie denerwuje i LoL znowu sprawia mi Fun i potrafię się śmiać ze swoich błędów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...