Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z systemem kostiumów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemanko ; ).

Mam pewien problem, ponieważ wgrałem liba na kostiumy - świetnie wszystko śmiga..

Problem polega w tym, ze gdy klikam na kostium - Zakłada się on jednak nie wyświetla się w tym okienku kostiumów i nie moge go zdjąć..

O co może chodzić? ;/

xq0lgJF.png

Opublikowano

tu już wychodzą game 40k a ani dalej 2089  o.O  

1.Sprawdź to co podał @Mikolajek1233 powinny być 18 10 albo type="28" subtype="0" nie pamiętam ;c (w cliencie i na serwerze musza być takie same.)

2. Nie dodałeś do game.py/ uiinventory.py funkcji sprawdzania ikonek ( domyślam się że system z epvp)

3. zmień game i clienta :D

Opublikowano

musisz dodać funkcje do game.py które będą miay punkt zaczepienia do funkcji startowych na game 34k takie cos sie usuwac dlatego client terenzo tego nie posiada

Opublikowano

Jak już pisałem i @1361622928-U485574.pnglambroise zyebał ode mnie :D to w temacie z tym libem powinien być poradnik jak dodać to do clienta. (Client Terenza posiada inny system kostiumów "game 34k)

sprawdź czy syserr coś pokazuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...