Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probelm Z Expbotem 0.0.6.630

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z ExpBotem 0.0.6.630 by Lonely. Mianowicie kiedy ustawie wszytskie parametry, ustawiam "pelerynki", włączam bota i po ok. 2 minutach wyrzuca mnie do menu wyboru serwra. Od razu mówię: nie korzystam i nie chce korzystac z opcji Effe ble ble coś tam (działa jak moblock), bo nie lubie, jest brzydka i tyle! I tak jest za każdym razem. Jeśli coś takiego było - przepraszam, nie znalazłem, proszę o linka.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Jeśli ktoś będzie chciał to dam plusa i piątkę(nie narzucam się) ; >

Pozdrawiam, czekam na odpowiedzi.

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Opublikowano

Zgadza się Effinency + Attract nie wyrzuca tyle że w tej kombinacji strasznie widać że to hack. Ja tam się przyzwyczaiłem do kickania za 5 sek z powrotem expi więc w czym problem.

imetin_logo.png

Opublikowano

Drodzy Panowie(czy tam Panie): cenie sobie to, że chcieliście mi pomóc, jednak w pierwszym poście napisałem, że nie chce używać opcji effinence ... czy jakoś tak, bo strasznie się to rzuca w oczy. Używam jedynie Attract(peleryny) i nie chce korzystać z tej drugiej opcji(pisałem o tym). Jeśli macie jeszcze jakieś inne rady to chętnie posłucham : )

@EDIT

Mam jeszcze jeden problem - WAŻNIEJSZY - więc wolałbym wiedzieć jak JEGO rozwiązać. Jak włączę bota to wszystko działa dobrze do czasu, kiedy wypadałoby łyknąć potki. Właśnie w tym jest problem. Do pewnego momentu łykał niebieskie i czerwone, potem tylko niebieskie, teraz nie łyka żadnych ... Niby ściągnąłem patcha do tego, ale nie pomaga. Po prostu nie pije potów i nie wiem co zrobić. Jeśli ktoś wie co zrobić to bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...