Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niespodzianka!

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to jest ? widziałem taki znaczek na mapę jak była kosmiczna piłka. czy za tego antka dostaje się więcej uri ?

Ten ss był robiony przed chwilą, to zwykly batek xD 

Opublikowano

@LoveCmD boże ją napisałem antek a chodziło mi o batka omg xD a ile za niego uri idzie ( tyle co zawsze czy więcej)

A nawet nie wiem, nie ruszałem go. Szukałem jakiejś Vegi do misji :D 

Opublikowano

temu bigpointowi to się bardziej we łbie przewraca czego to oni nie wymyślą

dlatego w ostatnich miesiącach ludzi jest o połowę mniej a za rok ta gra nie będzie miała sensu :/

Opublikowano

dlatego w ostatnich miesiącach ludzi jest o połowę mniej a za rok ta gra nie będzie miała sensu :/

Dokładnie, pomyśleć ilu świetnych pilotów latało na PL1..

Opublikowano

Dokładnie, pomyśleć ilu świetnych pilotów latało na PL1..

nwm jak tam na pl1 ale na pl2 Bom się rozleciało co sama elita u nich była. Jeszcze coś bp doda głupiego i irki po 1 kk wygram bo ludzie nie będą grali :(

Opublikowano

nwm jak tam na pl1 ale na pl2 Bom się rozleciało co sama elita u nich była. Jeszcze coś bp doda głupiego i irki po 1 kk wygram bo ludzie nie będą grali :(

Na pl1... no co na pl1 d^3 jest bliski rozpadowi, latają jakieś śmieszne klany które wypowiadają wojnę wszystkim... 

Opublikowano

a na forum bp co chwilę jakieś dzieci pytają kiedy będzie pl4 xD jak tu serwery puste

PL4, im więcej wydasz tym większy komfort gry. Ja się mogę założyć, że już po dwóch tygodniach latałyby full havo. 

Opublikowano

ja mam starą fulke i mnie to nie interesuje wywaliłem wyrzutnie nie używam serca usuwam pp taki mój protest szkoda że tylko ja tak robie xD bp by się zdziwiło że nikt nie chce używać lf4 i innych gówien :)

edit kto pamięta 3-3 z 2009 roku ?? xD ach tyle statków tam było gra tętniła życiem a teraz sami debile albo w low albo paladium albo nwm gdzie oni są

next edit no gdzie masz tego batka ?

7ssgch.jpg

PSlqjGC.png

Opublikowano

ja mam starą fulke i mnie to nie interesuje wywaliłem wyrzutnie nie używam serca usuwam pp taki mój protest szkoda że tylko ja tak robie xD bp by się zdziwiło że nikt nie chce używać lf4 i innych gówien :)

edit kto pamięta 3-3 z 2009 roku ?? xD ach tyle statków tam było gra tętniła życiem a teraz sami debile albo w low albo paladium albo nwm gdzie oni są

next edit no gdzie masz tego batka ?

8762714035379841085007.jpg

Tylko podczas Kosmicznego Futbolu jest :)

Tak wogóle podczas wcześniejszego takiego eventu chyba 2012r. też były piraty na 4-4 więc to żadna nowość...

Opublikowano

dokladnie to zadna nowosc od dawna ten batek pojawia sie na 4-4 podczas pilki wiec nie wiem co w ty mdziwnego ? ...

Dla mnie jest to nowość bo nigdy nie natknąłem się na batka latającego po 4-4, co dziwniejsze podczas gdy on był na 4-4 na 5-3 batek się nie respił. 

Opublikowano

Z BOMami to masz rację.Wiekszość z nich poszła grać w lola...    Z tego co widze na mapie to tylko dante czasami lata :p no i wczoraj Mr.JURI na czacie pisał

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Z BOMami to masz rację.Wiekszość z nich poszła grać w lola...    Z tego co widze na mapie to tylko dante czasami lata :P no i wczoraj Mr.JURI na czacie pisał

bomy się rozpadły z 2 powodów bo juri premium skończył im premium kupować i gra się wali i to dosyć mocno 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...