Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do platyny!

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym sezonie moim celem jest platyna, a aktualnie znajduje się w Goldzie 4 (promo do 3) byłem już w 3, ale spadłem do 4 potem do 5 wbiłem 4 trzy razy i teraz mam promo. Mój lolking - http://www.lolking.net/summoner/eune/37302865

Ostatnia gra

2ntr5i.jpg

vj5o7c.jpg

Na początku było słabo, ale w late game zrobiłem Quadre i od tego momentu ich po prostu niszczyliśmy, nikt mnie nie focusował. Miałem 1/3 w early, bo lee sin babysitował mida. Ten Fizz miał bardzo śmieszny build, a morgana się śmiała, że jestem koreańczykiem (ten build) farmę też myślę, że miałem ok, ale mogła być lepsza

Opublikowano

Każdy mówi, że w jego dywizji jest tragedia, a to nie jest prawda. Po prostu, gdy nie możemy awansować dalej musimy się zastanowić nad swoimi błędami i nauczyć czegoś nowego. Ja w goldzie nauczyłem się ogólnie schodzić ze swojej lini i pomagać innym, bo gram na midzie jak tylko mogę. 

No nie wiem czy do platyny tak łatwo, ja zazwyczaj wygrywam więcej niż przegrywam, ale ostatnio miałem zły czas

Opublikowano

Ostatecznie wbiłem Golda 3 to jest moja ostatnia gra. Pierwszą wygrałem, bo mieli afk, a drugą przegrałem po prostu (sam miałem dobre staty nawet) tutaj na początku mnie zniszczyli, ale potem dałem rade jakoś

xxryrz.jpg

Opublikowano

Nie mam zastrzeżeń ale zmień ten nick.

W takim tempie dasz rade wbić Platynę.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Pocisz się, gdy grasz w LoLa? :D

Gratuluję G III, wbijaj Platynkę, ja również niedługo zaczynam znów grać "nałogowo". Przynajmniej do Platyny, a potem... Zobaczy się. Ładnie Ci Syndrą idzie :)

Opublikowano

Gnij w goldzie, bo tak. Mam nadzieje że Ci się znudzi ta gra jak najszybciej i będziesz gnił w tej dywizji jak pewna osoba z nickiem Vibiz.

Opublikowano

fsvwr1.jpg

Kolejny raz spadłem do Golda 4... miałem wczoraj takiego pecha, bo posiadałem 90 lp około nie wygrałem i później wszystko się zjebało i spadłem. No c**j trzeba zmienić nick też to prawda :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...