Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nadgonić graczy w topce

gracz32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w jednym zdaniu, wydac 500 zl i jestes w top ;p

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

w jednym zdaniu, wydac 500 zl i jestes w top ;p

to nie jest takie pewne i łatwe, bo oni też ładują sporą kase, więc jeżeli on ma 30lvl i ładuje 3 paski codziennie to nie przegonisz go

93988298266825447943.png

Opublikowano

to nie jest takie pewne i łatwe, bo oni też ładują sporą kase, więc jeżeli on ma 30lvl i ładuje 3 paski codziennie to nie przegonisz go

Ja mam 30 lvl :) Nie trzeba nic pakować wystarczy dobry klaser + grzybki z reklam

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Musisz uzbroić się w cierpliwość, oraz aktywność. Dziennie musisz wykorzystywać 3+ paski, oraz mieć gryfa. Bez dużej ilości grzybów go nie dogonisz. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Po prostu musisz grać. Najważniejsze jest posiadanie wierzchowca 50% - już bez wydawania pieniędzy możesz go zdobyć, zbierając grzyby w karczmie. Po 17/18 dniach powinieneś mieć te 25 grzybów. 3 paski dziennie są opcjonalne, wystarczy 1, który jest wykorzystywany w 100% codziennie.

Opublikowano

Po pewnym czasie rank Ci sam wejdzie ja na s28 jestem w top 100 a na początku mojej gry nie cisnąłem 3 pasek, jedyne miałem gryfa na 2 tygodnie, po 3/4 tygodniach dopiero zacząłem grać z grzybami, potem dostałem bana na 3 dni, więc 9 pasków się zmarnowałi i next nie grałem z dobry tydzień, a jestem w top 100 gdyby grać regularnie to lekko był bym w top 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...