Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin nie działa

OS_PROXYBOY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy uruchamiam metina (ascarial.pl) nic się nie dzieje. Mam windows 8, 8gb ram, grafika amd hd 7850, procesor i5-3350P. Na laptopie działa.

Zapora + antywirus wyłączony, uruchamiałem w zgodności i jako Administrator, instalowałem najnowsze sterowniki. Jakieś pomysły?;/

TOQRDur.png

Opublikowano

Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> System -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Zakładka Zaawansowane -> Ustawienia wydajności -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Włącz funkcję DEP dla... -> Dodaj... i tu wyszukaj plik, którym uruchamiasz grę.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

service pack 3 może, jak nie masz to zainstaluj.

Opublikowano

nie działa

W ostatnich dniach było dużo identycznych problemów i sposób, który zaproponowałam działał. Dodaj w ten sam sposób: patcher, launcher, obejście, metin2.bin (czy czego tam używasz). Następnie uruchom komputer ponownie.

Opublikowano

chodzi o uruchamianie w zgodności? uruchamiałem.

W ostatnich dniach było dużo identycznych problemów i sposób, który zaproponowałam działał. Dodaj w ten sam sposób: patcher, launcher, obejście, metin2.bin (czy czego tam używasz). Następnie uruchom komputer ponownie.

nic

TOQRDur.png

Opublikowano

chodzi o uruchamianie w zgodności? uruchamiałem.

nic

Dziwne. Może sprawdź, czy masz zaktualizowany system. Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Windows Update

Opublikowano

W takim razie zajrzyj jeszcze do tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1213288-rozwiazywanie-problemow-z-uruchomieniem-raviaeu/

Co prawda dotyczy on innego serwera, ale tak naprawdę nie ma to większego znaczenia.

Jeśli to nie pomoże, to niestety, ja się już poddaję. ;) Jeśli sam wpadniesz na rozwiązanie problemu, to podziel się nim tutaj, aby inni mogli też skorzystać.

Opublikowano

Problem leży po stronie Twojego komputera, co już pewnie zauważyłeś.

Szczerze proponuję format lub zmianę systemu, skoro nic Ci nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...