Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica.Net [PL] [Dedykowany]

triadica.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego szukałem + za reklamę ;] pobieram clienta i wbijam ;]

Nie chce mi się szukać pliku z moją sygną jak znajdę to wkleję ;) Pozdro&Poćwicz D&G

Opublikowano

Serwer taki sobie... Wolny exp ulepszacze itp jak ktos woli trudne serwy to moze byc ale bez przesady... Na +9 zrobic item to cud..

Handlarze tacy skromni ze az zal ani perel ani malzy... nawet piersciena expa nie ma.. Itemi all na poczatku trzeba robc kowala bo nawet u handlarzy nie ma bodzi...

Jednym slowem mi sie nie podobal moze troche za trudny moze mi kowal i handlarze nie przypadly do gustu ...

Opublikowano

serwer nie jest nastawiony na gre po najmniejszej lini oporu, wyciagnieto wnioski z poprzedniego projektu, L99 to juz przeszlosc!! a co do dotacji, nikt nie zmusza do ich wysylania, sam "stracilem" kase, ale w ogole nie zaluje, serwer przed otwarciem byl testowany przez 3 dni w poszukiwaniu bledow, tym razem nie powinno byc komplikacji, pozdrawiam [GM]Fatality

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Moglby ktos gdzie indziej klienta wrzucic? ;P. Limity mam na mega. ;]

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Czekałem, aż założysz swój serwer Bambus3k. Z ekipy L99 tylko Ty coś tam robiłeś i się starałeś. Mam nadzieję, że tutaj jakieś je*ane bachory typu hppay czy merkon GMów nie dostaną.

Belmond

EDIT:

Co za pajac gra pod moim nickiem? Belmond to nie ja na serwerze...

Opublikowano

LOL robię postać o nicku Harsay i mam wszystkich znajomych w liście tak jak miałem przed off l99 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...