Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Darmowego Srokinga

xXPiotrekXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jeden znam wystarczy zrobic tak:rozlaczyc i połaczyć neta po czym zmieni się nasze ip i wtedy mamy nowego triala na 6godz mozna tak robic co 6 godz :D

Opublikowano

w jakim momęcie trzeba to zrobić, kiedy mamy włączonego lauchera?

Ja myślę, że te godz. bocenia za free sa przypisane do postaci a nie naszego adresu IP

Może jest jakiś plik w folderze z SroKingiem, którego trzeba usunąć

Admin Cienia
Opublikowano

sakura piszesz a się nie znasz, pewnie masz neo i tylko ty sobie możesz neta rozłączać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mozesz tez zrobic tak: jak masz folder ze srokingiem to wcgodzisz w ''cfg''i usuwasz user

Oj nie idzie tak tez myślałem ze będzie można było tak zrobić mam neo i po każdym założeniu konta myślałem ze będzie można 10h ale nie da się bo na każdego chara jest 10h chyba ze przeinstalujesz windowsa to masz 10h jako ze SroKing wysyła pliki do Systemu co blokuje takie sposoby...A ci do ego pliku cts To tez nie działa bo za każdym włączeniem chara robi się ten sam folder...Mozna go usuwać w nieskończoność a on i9 tak sie zrobi wiec raczej wątpię w jakikolwiek sposób na darmowego bota...

Opublikowano

Piotrek, to reinstal windowsa i jedziesz ;D

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

heh reinstal systemu. Po co ;p jak można zobaczyć w jakie pliki integrenuje sroking i usuwać.

Ewentualnie można też przywracać system do dnia z przed instalacji srokinga ;D

sposób jest zawsze tylko trzeba pomyśleć.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam pytanie bo kiedyś sobie zrobiłem konto na SROkingu i bociłem dłuższy czas myślałem że to program darmowy bo dalej na swoim koncie mogę bocić i mieć otwartych do 10 na raz.

Nic nie wpłacałem i konta trialowego nie mam więc nie wiem o co chodzi ?

fan club of movia !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...