Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutrzejszy egzamin technika huehue

MaRcZuK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś jeszcze jutro pisze? Jesli tak to powodzenia , jutro teoria, pojutrze praktyka , u mnie to Informatyka. :D

Opublikowano

Duużo egzaminów przerobiłem i dalej przerabiam, wszystkie od początku egzaminu, może akurat się coś poszczęści. Żeby nie dawali jakichś z dupy pytań i żeby dodawali pytania na czytanie :).

Praktyka we środe, też trzeba się nieco przygotować :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

jaki? e12? jeśli tak to teorytyczny prosty w c**j, przynajmniej u nas, 25/25 osób zdało, ja sam na 60minut napisałem w 14 ;) i 34/40 pkt

wystarczylo porobić testy w necie, ponad polowa pytań się powtarzała

Opublikowano

jaki? e12? jeśli tak to teorytyczny prosty w c**j, przynajmniej u nas, 25/25 osób zdało, ja sam na 60minut napisałem w 14 ;) i 34/40 pkt

Chyba nie e12, e 12 jest po 2 klasie technikum ;)

Opublikowano

To jest już główny egzamin zawodowy, po 4 klasie technikum. Ale tak, połowa się powtarza, więc czeba robić :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Teoria poszła w miare , kolo 30 pkt bedzie na wiecej nie liczylem tak czy tak.

Pisal ktos dzisjaj praktyke z informatyki bo mam pytanko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...