Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyMC

TheRadioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak server taki sobie ludzie ,którzy grają na nim to nooby + jeszcze niewidać nic za prezentacji.

A i radze przeczytać regulamin bo cały czas łamiesz zasady Publikacji Serverów tak brzmi 13 punkt regulaminu:

13.Tematy możemy odświeżać po upływie 24 godzin od ostatniego postu. Robić to może tylko i wyłącznie autor tematu !

A jak widze że to ci się nie pierwszy raz zdarza łamać regulamin bo na wcześniejszej prezentacji pisałeś Ref co 2 godziny.

Opublikowano

Serwer taki sobie

Root dzieciak

Rzeczy powtarzające się lub po prostu ZERŻNIĘTE z innych serwerów

2/10

Pozdrawiam

Quares

Opublikowano

Serwer taki sobie

Root dzieciak

2/10

Pozdrawiam

Quares

Quares proste nie podoba sie to nie graj na tym serwerze proste i po co sobie nabijasz posty 

i ci juz to pisałem jak uważasz ze jestem dzieckiem to zapraszam na ts3 (nawet ci podam jeszcze raz ip) i zobaczymy kto jest dzieckiem bo cos mi sie wyje ze jestem starczy od cb 

Powiem tak server taki sobie ludzie ,którzy grają na nim to nooby + jeszcze niewidać nic za prezentacji.

A i radze przeczytać regulamin bo cały czas łamiesz zasady Publikacji Serverów tak brzmi 13 punkt regulaminu:

13.Tematy możemy odświeżać po upływie 24 godzin od ostatniego postu. Robić to może tylko i wyłącznie autor tematu !

A jak widze że to ci się nie pierwszy raz zdarza łamać regulamin bo na wcześniejszej prezentacji pisałeś Ref co 2 godziny.

to juz pisałem bedzie jutro nowa reklama bo ta nam nie wyszła 

ja nie odpowiadam za graczy ze jak ty to napisałem "Nooby" wiec proszę sie do mnie o to nie spinać 

b_560_95_2.png

Opublikowano

Serwer taki sobie

Root dzieciak

2/10

Pozdrawiam

Quares

Root dzieciak Hmm ciekawe dlaczego na ts-a nie chcesz wbic ? Mały hejterek zawsze się znajdzie :3 Server godny uwagi moim zdaniem i go polecam jak najbardziej :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Niestety nam się zbugowała mapa przez 1 plugins i została ona zresetowana i za to Przepraszamy 

taką małą rekompensatę damy za darmo  Gildiie  

Pozdrawiamy Team @MyMc 

Dziękujemy za jesteście  z nami 

b_560_95_2.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...