Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Terrari 1.2.4.1

K4n1a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z uruchomieniem Terrari 1.2.4.1 . Jeszcze wczoraj pięknie wszystko śmigało a już dziś gdy próbuje włączyć wyskakuje mi taki błąd.

Kartę graficzną mam dobrą gdyż na starym systemie (Windows XP) wszystko dobrze chodziło tak ja wczoraj na Widows 8 .

Pamięci ram mam 2 GB. Proszę o pilną odpowiedź lub kontakt na skype : michal33-1974

Opublikowano

Zainstaluj sobie xnafx40_redist.

Powinien znajdować się w folderze z grą jeżeli posiadasz Steam. Nie wiem jak jest na piratach.

Ewentualnie poszukaj w necie ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Zainstaluj sobie xnafx40_redist.

Powinien znajdować się w folderze z grą jeżeli posiadasz Steam. Nie wiem jak jest na piratach.

Ewentualnie poszukaj w necie ;)

Szukałem na necie i niestety nie mogę tego znaleźć. Znalazłem jedynie na jakiejś ruskiej stronie i gdy pobrałem i próbowałem zainstalować wyskoczył mi błąd w którym pisało że te oprogramowanie nie jest dla mojego komputera :( . Czy mógł byś ewentualnie znaleźć ten plik i podać mi link , bo ja jestem ciemny w tego typu sprawach :/

Opublikowano

Widocznie system jest jakiś lewy. Brakuje mu plików .msi.

A jak Ci ich brakuje to nie zainstalujesz raczej.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

System jest oficjalnie zakupiony. A pliki .msi działają ponieważ mówiłem już że mam już to zainstalowane i mam te 2 instalatory które gdy włączam pisze że mam już zainstalowane :/

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma jeszcze 1.2.4.1 terrari.. 

Pobrałeś syf jakiś. Do 19 miałeś czas na Steam była terraria a teraz to jeszcze jest za 8zł ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Do jutra do 19 możesz sobie jeszcze kupić terrarię za 8zł.

Kupujesz PSC(PaySafeCard) za 20 albo za 10 jak masz możliwość i masz ;)

Polecam. Gra jest warta posiadania oryginału :)

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...