Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórka za golda. jak myślicie ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z tym, że to może być Lucian. Na turniejach jest częstym pickiem, a nie było jeszcze w nagrodę skina do ADC

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Pytanie, bo slyszalem ze dostaje sie skina razem z postacia to prawda?  ;p

Gdy masz dostać skina w nagrodę, a nie masz tej postaci to postać odblokowywana jest za darmo. 

Opublikowano

Może być tak, że Rito da skin do jakiegoś zapomnianego chempiona, żeby zachęcić graczy do grania nim, np do Heimera, Mundo, Poppy itd

PS kiedy jest koniec sezonu?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Podobno ma być Karma albo Kha'zix, stawiam najbardziej na Karmę, nawet gdzieś concept arty miałem zapisane ^^

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Victorious Urgot  avatar_215.png?dateline=1388511103

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Caitlyn,Lucian albo Jinx Victorious ale najbardziej bym wolał Lucka bo mam wszystkie skiny do wszystkich adc oprócz niego :/

z

Opublikowano

A skórkę championship dostaje każdy w gold+?

nie, victorius dostajesz a championship bedzie za rp limitowana, ale polecam kupić bo nawet jak nie grasz championem skin itak sie przyda a 2 raz taki skin nie bedzie dostepny.

Opublikowano

championship jak najbardziej instabuy :D Sprzedajesz konto to takie informacje capslockiem nakurzasz  :P. Na moje skin victorius będzie to jakiegoś mida chociaż zobaczymy czym nas zaskoczy, a przecież jeszcze w tym roku oczekujemy skórki EPICKIEJ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...