Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard i Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  wie ktoś moze jak zrobić żeby  kupić gre na steam za paysafecard. Mam  kod pin na 50 zł a gra kosztuje  20 i chcę  dzisiaj kupić jedną i poczekać na inne promocje  ale słyszałem ze  ta reszta przepada  jesli nic nie kupie za nią czyli bym 30 zł stracił  wie ktoś jak  zachować  na koncie paysafecard tą reszte?

Opublikowano

30 zł zostaje na pinie, jedynie po roku odciągają 7 zł, jeśli nie wykonasz żadnej płatności.

Opublikowano

czyli to nie przepada?

A mogę  ten  pin wrzucić na swoje konto w paysafecard a później  użyć go  by  kupić coś na steam czy od razu  na steam trzeba go użyć?

Opublikowano

czyli to nie przepada?

A mogę  ten  pin wrzucić na swoje konto w paysafecard a później  użyć go  by  kupić coś na steam czy od razu  na steam trzeba go użyć?

Możesz. Jak kupujesz grę za 20 zł to na tym Pinie możesz wykorzystać jeszcze 30 zł. Jak chcesz to stwórz konto na stronie psc, wpisz kod i przez zalogowanie sie kup następnym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...