Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3/BF4 co kupic

Revanger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema pomożecie wybrac co lepiej kupic bf3 czy bf4 większość czasu będę grac przez neta 

Opublikowano

Tutaj sytuacja jest trochę dziwna. Mam BF3 na PS3. I co z ludźmi? Same serwery na podstawce. Ze świecą szukać serwera na dodatku. A więc premium jest nieopłacalne (jeżeli chodzi o PS3), no chyba, że zależy Ci na dobrych broniach, bo większość z podstawki po prostu ssie i nie zabija..

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Trudne pytanie. Jeżeli lubisz nowsze gry polecam BF4. A jeżeli wolisz gry w których nie będziesz czekał za graczem itd. polecam BF3, więcej ludzi gra. Na chwilę obecną raczej bym wybrał BF4.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Tutaj sytuacja jest trochę dziwna. Mam BF3 na PS3. I co z ludźmi? Same serwery na podstawce. Ze świecą szukać serwera na dodatku. A więc premium jest nieopłacalne (jeżeli chodzi o PS3), no chyba, że zależy Ci na dobrych broniach, bo większość z podstawki po prostu ssie i nie zabija..

Filtr? możesz wyszukać serwery z dodatków, ja grałem nawet na pełnym takim serwerze, a nawet na kilku.

Opublikowano

Dokładnie, BF3 będzie lepszym wyborem pod względem jakości gry oraz cenowym. Nowe wersje BF3 premium edition kosztują ok 50-60zł a używane ok 35-40zł.

BF4 jest droższy, ale nie różni się wiele pod względem 4 części.

Ja jakoś bez problemu mogłem znaleźć mnóstwo serwerów z każdego dodatku, gdzie w większości były pełne z kolejkami. Więc jak RoSSeeR napisał, ustaw odpowiednio filtr.

Jeśli lubisz BF'a, to kupno "trójki" będzie najlepszym wyborem. No i też dla portfela będzie to dobry wybór ;]

Opublikowano

Zdecydowanie Battlefield 3. Grałem na PS4 w BF4 i szybko sprzedałem. Gra niczym się NIE różni od świetnej trójki (mimo, że jestem fanem CoD'a).

Do dziś dnia pogrywam z kumplami wieczorkami w BF'a 3 online. Jeżeli chcesz się przyłączyć pisz na PW ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak. na multi nie gram w FPSy (btf jest fpsem?) (poza CSem GO którego odpalam raz na 2 miesiące) i... BTF4 zostawiłem w połowie fabuły... BF3 przeszedłem całe... BC2 tak samo... Na multi tylko z kolegą chwilę grałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...