Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BigLauncher! [Beta Testy!] - Własne skiny! - NonPremium - Własne ModPacki!

piotrek693206

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się fajny launcher. Jakbyś mógł to dodaj takie coś jak w minecraft zyczu że wybierasz sobie wersję i wgrywasz mody takie jakie każdy by chciał :D

Opublikowano

A dodasz, aby można było widzieć skiny premek? ;( Bo lubię patrzeć na skiny premek ;/

PS: Nie działa mi wersja z OptiFine 1.7.2 i nie mogę wgrywać swoich wersji.. Znaczy mogę wgrać, ale launcher nie chce jej włączyć..

Opublikowano

@ Up wgrywanie własnych wersji nie działa i na razie działać nie będzie.

Za nie długo pojawi się update gdzie sie zmieni całkiem grafika. Nie da rady zrobić tak żeby widać bylo skiny premium i ty miał skina i premium widzieli Twojego skina. To całkiem inne serwery...

Opublikowano

A dodasz system automatycznego pobierania z neta mojego modpacka? Chodzi mi o to że daje mu linki w configu do plików mojego modpacka i on sam je pobiera. :D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok, to czekam.

PS. W szpitalu w wakacje? Jakiś ostry melo chyba był :D

Nooo był ostry ostry... Jestem już tydzień w domu nie mogę uruchomić kompa, muszę wymienić ram... Teraz 10 mam znowu do szpitala, wróce pewnie 17 bo dłużej mnie nie będą trzymać kupie ram i gdzies 25/30 września wyjdzie nowy launcher, z nowym wyglądem który jest dobrze zoptymalizowany. Przed szpitalem troche zrobiłem zostało mi jeszcze troche graficznego wyglądu i dużo kodu :P

Pozdrawiam :)

jak wgrać skina, jak dodać paczki?

Wgrać skina jest proste jak budowa cepa, wbijasz na http://mc-launcher24.pl/launcher_prolay logujesz się i klikasz "Już teraz zmień/wgraj skina!" i wybierasz skina.

Opublikowano

Może gdzieś napiszesz czy jest premium czy nie, jest tylko napisane na topicu. Wielu nie zauważy. W tym ja.

net3rr.jpg

Jeśli nie lubisz gier. Rozumiem. Ale mnie nauczyły Że Jak na swojej drodze nie masz wrogów to znaczy że idziesz w złą stronę

Jeśli myślisz "Ten koleś to świr, on lubi kuce" to wiedz że Gaben też lubi.

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Instalacja :

Do uruchomienia launchera wymagany jest .Net Framework min. 3.5

Oprócz .net framework nie trzeba nic więcej instalować, pobieracie, uruchamiacie i gracie :)

Download :

Aktualizacja 1.3 :

Pobierz teraz!

Skan : 

Skan BigLauncher.

Aby zmienić skin należy zarejestrować się tu następnie zalogować sie i wgrać nowy skin oraz zrestartować launcher skin powinien się wyświetlać :)

Link do pobrania nie działa :(... Podasz jakiś link aby działał?

post-1381388-0-56336500-1437655101.png

===Odchodze na zawsze z tego forum :P===

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...