Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry

kuba1205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Pobieraja mi sie pakiety i włączył sie zagralem sobie troche i wyłączylem aiona i po kilku godzinach znów chce zagrac ale nie wiem jak włączyć ta grę kiedy sie pobierają pakiety

elo here

Opublikowano

Ja na to stosowałem minimalizację gry, kombinacją ALT+TAB, tak wyskakiwałem na pulpit - potem wracałem, już normalnie przez pasek. ;) Byle tylko nie wyłączyć gry. Więc niestety, ale musisz to przerwać, bądź zaczekać- aż się ściągnie i wtedy grać.

cześć, elo, siema.

Opublikowano

Mam drugi problem otóż taki że pobieram aiona znaczy te pakiety . pobralem juz 4 pakiety troche pogralem i chciałem już odejść od kompa wiec wyłączylem go po godzinie wlazłem znów na kompa i zaczynalem pobieranie pakietów a tu patrze 2 pakiet pobiera sie na nowo.. co jest pomoże ktoś

elo here

Opublikowano

te pakiety muszą się wszystkie pobrać ja specjalnie zrobiłem na noc zostawiłem kompa włączonego :)

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Nic nie muszą się pobierać wszystkie na raz....

Po prostu jak pobrałeś 5 pakietów i wyłączyłeś grę,to jak ponownie włączysz będzie od nowa czemu ??

Ponieważ pliki są wczytywane wszystkie i szuka jakich plików jeszcze nie ma,po przeszukaniu wszystkiego będzie ci normalnie pobierało od pakietu na którym skończyłeś 

Opublikowano

a nie lepiej dało by zrobić sprawdzanie plików i sam automatycznie wszystko pobierze ? 

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Dobrze dziękuje wszystkim za pomoc i zobacze jak to bedzie leci like i prosze o zamknięcie tematu

Zamykam na prośbę autora.

Xanan

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...