Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co i jak?.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie , znalazłem sobie ciekawy darmowy skrypcik który bedzie biegał i atakował moby aby w razie odejścia od  kompa nie dostać bana. Ustawiłem sobie w tym programie np.

minimap hack albo zoom hack i włączyłem lola i oddalając pokrętłem nic sie nie zmienia jest tak jak było

Moje pytanie brzmi jak go wgrać jak uruchomić siedzę już pół godziny i nie moge nic znaleźć na ten temat a sprawdzanie metodą prób i błędów zajeła by wieki.

Więc jeśli ktoś wie i był by na tyle pomocny to byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Pobierasz SAC, FGE, i bugujesz przycisk do Last Hitowania.

Po drugie, NA C**J CI TO? Przeciez na linii sa przeciwnicy, takie cos to najwyzej do nwm... Stackowania Nasusem solo na customie czy cos.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Potrzebuje tego anty afk czyli soraka slack więc możecie mi pomóc wiem że działa dla darmowego użytkownika tylko nie ma tylu opcji co płatny.

Więc powiecie mi jak chociażby to uruchomić aby działało w lolu ?. chociażby ten minimap hack albo zoom hack bo jeśli to zadziała to będę wiedział że program działa

Opublikowano

Nie wierze w to że nie ma bota anty afk , no kurde miliony ludzi w to grają i nikt nie zrobił ?>!?!?!?

No ok , Proszę w takim razie o poradnik jak to wogole uruchomić itp, To kupie vipa.

Opublikowano

Nie wierze w to że nie ma bota anty afk , no kurde miliony ludzi w to grają i nikt nie zrobił ?>!?!?!?

No właśnie miliony ludzi GRA, a nie afkuje ;) Jak już się decydujesz grać to graj do końca

Opublikowano

Pobierasz SAC, FGE, i bugujesz przycisk do Last Hitowania.

Po drugie, NA C**J CI TO? Przeciez na linii sa przeciwnicy, takie cos to najwyzej do nwm... Stackowania Nasusem solo na customie czy cos.

"Na c**j Ci to?"

Szczerze?

************ :D

Skoro chlopok chce to mu pomozmy.

Istnieja boty ktore wgl za Ciebie gra, wlacza nowa gre, bierze sorake, zapierdala na bota, no i wgl meeegaaaa ;3 jezeli bys potrzebowal to levelowania acc to w taki sie zaopatrz.

A taki ze sam Ci lasthituje a Ty idziesz po kanapki... nie ma sensu, najmniejszego, bo na lini jest przeciwnik...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...