Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to moglo byc?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis wsiadajac do samochodu zobaczylem w trawie obok 4 swiecace punkty ulozone jakby w kwadrad. Byly bardzo male, taki jak swiecace bialym jaskrawym swiatlem ziarnko piasku. Myslalem ze to tdlefon i dotklem reka lecz nie bylo to na trawie lecz glebiej, tzn bylo pod splatana stara uschnieta trawa, chcialem to podniesc ale jak zaczalem tam grzebac i probwac sie do tego dostac, moze to dotklem, to swiatelka zgasly. Ps. Nie bylem pijany :P kto inny tez to widzial bo pokazalem. Co to moglo byc? Mam sie obawiac ze tego dotknalem?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ręka Ci skiśnie, też tak miałem.

A jak nie, to pewnie zasługa Illuminati, no mówie Ci, bo to na pewno nie były kamienie, nie ma mowy!

Idź z tym do lekarza dobrze Ci radze, jutro rano pewnie pojawią się pierwsze oznaki tego złego zjawiska, albo nie będziesz miał palcy, albo reki, ewentualnie umrzesz.

Opublikowano

Up. Aha, na serio sie pytam bo to jest ciekawe... nigdy nie wiedzialem swiecacego na jakrawy bialy kolor punktu w trawie...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ja myślę, że to jakieś pozaziemskie istoty chciały się z Tobą skontaktować poprzez właśnie takie sygnały świetlne. Oczywiście mogę się mylić i mogły to być po prostu świetliki.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Ciężka sprawa :/ ja na twoim miejscu wyrzuciłbym komputer przez okno, bo zaraz ci do domu wparuję CBŚ,FBI i c**j wie co jeszcze

Trudno mi to mówić, ale miałeś kontakt z istotami pozaziemskimi :( spokojnie, bo nie jesteś sam ja też kiedyś widziałem to coś i do dzisiaj mam niekontrolowany wytrysk

A tak serio nie zrozumiałem o co ci chodzi jestem na to zbyt głupi wybacz

Opublikowano

Za pewne zakrzywione promienie światła.

Tzw. Fatam organa.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Moze kawalki szkla i w sloncu blyszczaly od promieni a jak ruszyles to nie padalo juz tak jak wczesniej?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To za pewne były mrówki kwantowe, oglądałem kiedyś o nich program. Świecą, kiedy na ich pancerz pada światło - wtedy mrówki zaczynają promieniować (promieniowanie Gamma), a przy okazji świecić. :)

Rzadki gatunek, miałeś szczęście, że je zobaczyłeś.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Hmm..

Być może była to Tasmańska Żmija

Świeci kiedy jest wkurwiona (czuje zagrożenie)

Ma na łuskach takie światełka które wytwarzają energie kiedy żmija czuje się atakowana.

Troche dziwne bo gdybyś ją dotknął to odgryzłaby ci rękę przy łokciu

Chyba że jesteś doktor Dolitle i powiedziałeś jej "nie gryź suko"

40922277020460886480.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...