Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dawno nie grałem i moje pytanie brzmi. Co dalej jeśli mam 17 lvl, venoma, stara FE, peta na 8 lvl, kamikaze na 1lvl (nie wiem po co on bo przy grupce 40 lordakii giną 2... ale nie ma urki na 3lvl), 12PP. Co dalej kupić bo teraz to ja nie wiem gdzie góra a gdzie dół....

Opublikowano

Siemka. Dawno nie grałem i moje pytanie brzmi. Co dalej jeśli mam 17 lvl, venoma, stara FE, peta na 8 lvl, kamikaze na 1lvl (nie wiem po co on bo przy grupce 40 lordakii giną 2... ale nie ma urki na 3lvl), 12PP. Co dalej kupić bo teraz to ja nie wiem gdzie góra a gdzie dół....

Zrób pp do 21, później rób zety kup kami 3 i dalej z górki. 

Opublikowano

Czyli znó latac i zbierac boxy :D szkoda że kbot nie działa...

Nie wszystko da się zrobić na bocie, poza tym wybocone konto już tak nie satysfakcjonuje :) 

Opublikowano

rób żeby ( 2 korzyści klucze i havoki ) apis, zeus, kamikadze ( jeśli masz premium ) ok. 25 pp, potem kupuj klucze żebyś zrobił full lf4

Opublikowano

Tak tak tak... I całą kase wydaj na klucze i nic z tego nie zyskaj...

Narazie znajdź sobie dobry klan gdzie się rozkręcisz.

Polataj trochę na palke żeby składać zety (wiem że to ciężkie, ale warto) -> z zety potrzebne ci są CDD, za urke zyskaną z wrót kup tyle CDD ile ci brakuje do PP

Przez wolny czas lataj na 4-x i zbieraj boxy albo bij DK (najlepiej samemu). Bierz udział w Kosmicznej piłce (szybciej złożysz wrota).

Nie kupuj do PET'a mechanizmów / protokołów na 1 lvl'u bo się nie opłaca (najlepiej kupywać odrazu na 3 lvl'u.). Do PET'a kup :

-zbieranie surowców 3 (na start)

- kamikadze 3 (jeśli masz premke)

- 2x protokół radarowy 3

A i powiedz mi na jakim serwerze grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...