Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miksować czy nie?

bartoooszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym zaryzykował i zmixował, ale wybór należy do Ciebie ;D

ale 30% pż przyda się Ci

Rób jak uważasz

by Neosieł

Opublikowano

Ja bym mixowała, bo jednak hp jest bardziej przydatne niż regeneracja. A może trafisz jeszcze jakiś abs. Jest to mało prawdopodobne, zważywszy na to, że zostały Ci już tylko 2 zaczarowania, ale szansa jest zawsze. Ewentualnie kiedyś sobie jeszcze pomixujesz, jak będziesz miał zmianki. Obecnych bonów nie ma po co trzymać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Czy ja wiem czy wyssanie life nie przyda mu sie? Jak ktoś expi z konia to 30% to duzo, ja bym dolozyl bonusów i zobaczył co wejdzie, bynajmniej bym nie mixował aż 30 do hp..

2lj00au.jpg

Opublikowano

Mixuj te bony to syf, HP często wchodzi więc za drugą zmianka pewnie ci wejdzie 1,5k pż :)

Czy ja wiem czy wyssanie life nie przyda mu sie? Jak ktoś expi z konia to 30% to duzo, ja bym dolozyl bonusów i zobaczył co wejdzie, bynajmniej bym nie mixował aż 30 do hp..

jemu raczej chodzi o Regeneracja PZ 30% xD na PL'u nie da się wsadzic do pz w nasiorku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...