Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOBRA KLEPA

MrGrochula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer jest poebany za przeproszeniem ;s Chciałem wbić na serwa a tutaj mi pisze : "/login password" chcę wpisać hasło bo być może na nim grałem ,ale o nim zapomniałem. Wpisuję tak ,więc /login i moje hasło a tu mi wyskakuje tekst ,że nie jestem zarejestrowany ,więc znowu próbuję się zarejestrować wpisuje /register moje hasło x2 a tu mi wyskakuje tym razem ,że jestem już zarejestrowany ,a więc coś tu jest kuwra nie tak. Pozdrawiam Ghosstek.

Opublikowano

Grałem na poprzedniej edycji i nie polecam. Klepałem się z Vipem gdy stracił trochę serduszek zorał fly i go nie ma. Według mnie fly dla vipa to przesada. Inna sytuacja orasz kolesiowi i nie masz szans bo tak czy tak na fly cię dojedzie. A 90% graczy to 8 latki z nodusem/huzuni/rubixem. Taka moja subiektywna opinia. Serwera nie polecam :( 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer !!! gorąco polecam

co to ma znaczyć "enchant 5,3,2"?

Sharpness 5 Unreaking 3 Fire aspect 2

Ostrość 5 Niezniszczalność 3 Zaklęty Ogień 2... to właśnie znaczy ? ty wgl w minecrafta grasz czy to twój pierwszy wgląd na jakieś prezentacje i wgl minecraft ?

btw serwer offline caly dzień co sie dzieje ?

Chętnie bym pogrął. Ale zjebaliście po całości vip reapair i fly, żałosne to jest kur wa 100% wyłudzanie kasy na gownainego vip'a Nie Polecam

fly ,,, podczas walki się wyłącza ,,W kupie siła,, zaproś kolegów Zowncie serwer ! repair ? weź wejdź i zobacz jak exp leci , stacki diaxów o naprawe nie ciężko a do vipa nie było co dać po prostu ... warto naprawde wszystko łatwo zdobyć na serwerze a vip dla utrzymania i wiadomo troche ułatwia gre

jak dropna diaxy to 5 blokow mi teraz droplo , + teraz aktualnie mam 500lvl wiec naprawde .. da się żyć bez vipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...