Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ~ turniej 1v1 #3.

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KucQlFm.png
Cześć, mam przyjemność ogłosić, że ESL organizuje dla wszystkich polskich graczy Smite, kolejny już turniej 1v1,
gdzie ci lepsi i ci gorsi gracze - mogą pokazać na co ich stać, a początkujący - mogą nauczyć się czegoś nowego,
ale nie zapominajmy, że podstawą jest tutaj zabawa!
Głównymi organizatorami tego konkursu są:  fajniebylo oraz  Lgie

Informacje o turnieju:
Zapisy: do środy, 17:00
Data: środa, 25 czerwca
Start: 18:00
Ilość miejsc: nieograniczona
Struktura: Single Elimination

Zapisujemy się tutaj:

http://www.esl.eu/pl/smite/news/244388/

JkEhK63.png

1 miejsce: Skin Artemis
2 miejsce: Skin Artemis
3 miejsce: Skin Artemis

Jest to skin do Artemis Convention 2012
250px-T_Artemis_Convention_Card.png

Co do nagród, jeżeli chcemy mieć do wygrania coś lepszego w puli nagród, to musimy się postarać i wykazać jak największą frekwencją w tym i następnym turnieju.
Powinniście to zrozumieć, bo raczej Hi-rez nie będzie chciał wykładać gemów na turnieje, gdzie walczy 6 osób na krzyż, prawda? :D
Także wszystko zależy od nas!

Opublikowano

Zastanawiam się po co osoby, które wygrały skin w poprzednich edycjach turnieju biorą udział. Nagrody to porażka, za takie to mało kto chce grać.

Opublikowano

Zastanawiam się po co osoby, które wygrały skin w poprzednich edycjach turnieju biorą udział. Nagrody to porażka, za takie to mało kto chce grać.

Tak jak napisałam na końcu posta, żeby mieć lepsze nagrody, musimy wykazać się większą frekwencją w turniejach. ^^

Zresztą, ja z wielką przyjemnością oddam komuś ten skin jeżeli wygram go drugi raz.

Opublikowano

Tak jak napisałam na końcu posta, żeby mieć lepsze nagrody, musimy wykazać się większą frekwencją w turniejach. ^^

Zresztą, ja z wielką przyjemnością oddam komuś ten skin jeżeli wygram go drugi raz.

Taki Szugo też ostatnio był drugi raz, nie widzę w tym celu, meh. :/

Opublikowano

Oj tam nagrody, nagrodami... ale turniej to też dobra zabawa i sposób na sprawdzenie swoich umiejętności :) 

P.S.

Dzięki za info o turnieju, zastanawiam się czy wziąć udział ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...