Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero for fun

ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej Meepo, bardzo go lubię. Ale przede wszystkim Storm Spirit, moja ulubiona postać. Wpadasz z ulti z krzaków, a Storm krzyczy "Here I am" :D Ewentualnie 4fun to Keeper z dagonem, Riki też może z nim być po tym jak ma perm niewidzialność nawet przy używaniu przedmiotów ;)

Opublikowano

IO :D io to jest fun hero :P, ale to raczej dla ogarnietych

a tak to meepo :P może storm/invoker mi tam wszystko sprawiało fun jak grałem :P 

Opublikowano

Pudge, niewiarygodna satysfakcja z tego, ze udalo Ci sie hooknac biegnacego bohatera.
A gdy sie nauczysz nim grac, mrugniesz okiem i juz masz 120 gry nim przegrane, zajebista sprawa. ;)

Opublikowano

IO :D io to jest fun hero :P, ale to raczej dla ogarnietych

a tak to meepo :P może storm/invoker mi tam wszystko sprawiało fun jak grałem :P

Nigdy tak nie robiłem, ale i tak miałem fun

nie zapomne jak grałem z ziomkami jakichś rusków w przeciwnym teamie mieliśmy to poszło 5x int hero i 5x dagon :D 

Opublikowano

Ja Ci polecam "WindRanger" jeśli nie lubisz opków. Jest supportem nie robi jakiegoś tam ogromnego dmg, ale jak ją ogarniesz da się supportować, zabijać i przy okazji się przyjemnie gra i trolluje ludzi z przeciwnego teamu. ^^

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Meepo, wszyscy wokół będą cię wyzywać, że wziąłeś właśnie jego, ale gdy nauczysz się nim grać to late game jest twój.

>Meepo

>lategame

Po takich postach wiem, że jestem na mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...