Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wy na taki skład?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm patrząc na niego myślę łatwe 3 punkty ;p

Zaczynając od obrony Pique to jeden z gorszych obrońców z 67 tempa ma wysoka w ataku co oznacza że rzadko kiedy da rade się wrócić do obrony

2 Alves przyzwoity pomocnik, słaby obrońca z niską pracowitością w ataku będzie bezradny w obronie to tak jak byś miał 2 x PP

3 Aduriz na Śpo? Słaby pomysł, wolny, słaba dokładność podań bardziej nadaje się jako N mimo że ma tylko 1,82  wzrostu to 99 jumpingu więc główki wygra

Bardziej staraj się robić coś takiego jeżeli koniecznie Ci zawodnicy muszą być http://www.futhead.com/14/squads/13504742/

Jeżeli wychodzi za drogo to radził bym:

na PP:zwykły Di Maria daje to samo co if Pedro

na ŚO:If Miranda

ns ŚPO: Rakitić Tots, Modrić Tots, zwykły Isco

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wiesz, kierowałem się tym co obserwuję w meczu, tym co zaobserwowałem oglądając kilka meczy gdy byłem wyjazdowo w Hiszpanii. Szkoda, że te statystyki są takie... statyczne. Nie pomyślałem o Pepe bo myślałem, że cena będzie duża. A nie jest ogromna. A co powiesz na prawą strone TOTS Di Maria? To znaczy - grałeś nim w UT, sprawdza się jak powinien? Czasami mam wrażenie, że mimo statystyk i pełnej kondycji zawodnicy grają conajmniej irracjonalnie, nie wiem czy to ten handicap czy coś. Ewentualnie może dać kogoś innego na lewą stronę (może Taarabt jako zapchajdziurę? wprost uwielbiam tego zawodnika, a cena <<<<< Neymar) a Neymara sprzedać i umocnić resztę składu? Pozdrawiam. /Edit: Song może zostać, tak?

Opublikowano

Wiesz, kierowałem się tym co obserwuję w meczu, tym co zaobserwowałem oglądając kilka meczy gdy byłem wyjazdowo w Hiszpanii. Szkoda, że te statystyki są takie... statyczne. Nie pomyślałem o Pepe bo myślałem, że cena będzie duża. A nie jest ogromna. A co powiesz na prawą strone TOTS Di Maria? To znaczy - grałeś nim w UT, sprawdza się jak powinien? Czasami mam wrażenie, że mimo statystyk i pełnej kondycji zawodnicy grają conajmniej irracjonalnie, nie wiem czy to ten handicap czy coś. Ewentualnie może dać kogoś innego na lewą stronę (może Taarabt jako zapchajdziurę? wprost uwielbiam tego zawodnika, a cena <<<<< Neymar) a Neymara sprzedać i umocnić resztę składu? Pozdrawiam. /Edit: Song może zostać, tak?

Totsem Di Maria nie grałem akurat ;p ale jego Motm gra świetnie tylko że to ŚPO na PP tots Koke może być dla Ciebie dobrym zawodnikiem świetne longshoty, genialne podania ;)

na lewą stronę Taraabt mógł by być dzięki 4* słabszej będzie mógł dośrodkować z obu nóg jak i strzelać za większą cenę polecam tots Griezman ;) (później już tylko CR7 :DDD ) 

Song to najlepszy Śpd w BBVA

Neymara można sprzedać bo griezman jest tańszy a ma sporo lepsze statystyki ;p za iMotm Benzemy mógł byś mieć Tots Costa

Opublikowano

Okej, przyjmujemy, że mam 1 milion po sprzedaniu neymara. Co Ty teraz na to?

Taarabt IF obowiązkowo, tani a lubię jego 5* gwiazdek, no i 4* W/F faktycznie.

http://www.futhead.com/14/squads/13507070/

Jak teraz widzisz ten skład? Nadal zostaje mi jeszcze kilkaset tysięcy.

A może... GABI tots + karta CDM? Dobre podania, obrona też nienajgorsza. Lub do wyczerpania budżetu Modrić TOTS

Opublikowano

Ten skład jest dobry :)

sancheza niszczy H/H ale z tym tempem da sobie rade

Pedro SIF jest dobry nie będziesz się musiał starać dośrodkowywać lepszą nogą obiema gra na tym samym poziomie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...