Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dodałem mapke football, lecz po przeniesieniu jestem na innej mapie która jest pusta tylko pare domków itp. 

Pliki outdoorgmguildbuild.eix i epk wrzucam do clienta, potem folder gm_gulild_build pakuje <EterNexus> i 2 pliki gm_guild_build.eix i epk wrzucam do clienta. W atlas info nic nie dodaje bo odziwo na plikach terenzo jest już wpis gm_gulid_build i kordy 38200 0, więc zostawiam. Folder z plikami serwer.attr , settings i town wrzucam do home/.../.../map, daje plikom 777, w index też nic nie dopisuje poniewać ta nazwa już jest, dodaje numer mapki do ch1 z indexu i po zrestartowaniu serwera wpisując /warp 832 0 przenosi mnie zamiast na tą mape : 

nfpkq1.jpg

To przenosi mnie na tą : 

1zdw66g.jpg

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Na pliach terezno dzieje sie tak z wiekszoscia nowych map. mi nawet katakumby nie dzialaja, tylko na parter moge wejsc ;)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

mi katakumby działają, dodam też że w home/.../.../map był już plik gm_guild_build to usunołem i podmieniłem na mój ale to chyba nie jest przyczyną... WTF co tu nie działa 

Opublikowano

dwie mapy się gryzą, miałem tak jak zmieniałem mape ślubną. kordy miała te same co mapa las duchów

pozmieniaj kordy mapy oraz nowy server attr wygeneruj

Opublikowano

a jak wygenerować nowy server attr ? xD

Opublikowano

A skad mam wiedziec jakie kordy zmienic? Czy moga byc bylejakie np. 543 0 <53400 0>

Opublikowano

Otworzyłem mapke tym konwerterem i zmieniłem kordy na 58600 58600 zapisałem oraz zmieniłem w settins, dalej w plikach eix i epk też w setting zmieniłem w atlasinfo również, a jak chciałęm wygenerować nowy attr to pisało że musze zapisać mapke a zapisałęm...w grze wpisując /warp 586 586 tepa mnie na inną mapke <jeszcze inną niż na ss > 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...