Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy grał ktoś na globalu ostatnio? Czy warto?

HappyyXpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 5 dni wbilem sobie bez problemu 90 :). Jest ladnie wszystko, w dupie nie 90g,  po 50g.. Gram na globalu juz 2 lata : ).  Jezeli bedziesz potrzebowac golda pisz, mam do dyspozycji 120g :).

Opublikowano

Warto, jednakze naprawe musisz umeic angielski. Polaków prawie ze nie ma za co bardzo dziekuje bo nie ma zebrania. Ludzie tam sa naprawde zajebisci, dadzą, pozycza Ci golda od tak.. A czasami jak maja dobry dzien to itemy 15-18 pvp rozdawają :D. Na start bym Ci mogl pomoc z eq/goldem:)

Opublikowano

zzzzzzz

(NIE PRZECZYTAŁEM WSZYSTKICH POSTÓW ... SRY )

@Edit

Co do tych tematów i kradzieżach itp. to ja powiem tak ...

Polska to jest kraj największych idiot*w , debili oraz złodzieji , którzy kradną przez neta . Dlatego nie warto ufać żadnemu Polakowi .. Przykładem złodziejstwa w Polsce jest pan Donald Tusk -_- 

Opublikowano

No wlasnie nie ufajcie mi bo was ojebie XDDD. Hersen powiedz mi, jakis problem ze z nim  trzymalem? A juz nie pamietasz jak Ty z nim trzymales i blagales o itemy z is'a? Ojj :C btw : naucz sie przecinki stawiac ;-)

Opublikowano

Niechce wywolac wojny, ale to ty mu lizales dupe ciagle o itemy zeby ci dawal ja zawsze gralem od 0.. ja z nim nawet nie trzymalem ;)
Przyznaj sie juz a nie krecisz..

Opublikowano

K***a stary lizales mu dupe.. Chciales aby Ci gma zalatwił moze wkurwiajacy jestes. Pogodz sie z tym ze i tak nie masz kolegow.

Opublikowano

Nie lizalem mu dupy o zadnego GM oraz powiedz mi tylko.. Gdzie? A skad wiesz, ze niemam kolegow? Moze to Ty masz teraz bol dupy, ze mam wieksza wiedze na temat 4story i tworze pliki + mam uniektorych szacunek?

Opublikowano

1. Lizales.

2. Hmm server Toma :). Pisales Toskowi ciagle na skype, i na tsie blagales go ;]3

3. Bo tak sobie mowie.

4. Mam bol dupy of course

5. W dupie nei wieksza wiedze. Przepytamy sie z gloala?

6. Pierdola mnie twoje pliki

7. Szacunek? U kogo? Za to ze lizesz dupy czechom XDD? okej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...