Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta graficzna do 400

Penetrujacy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, niestety moja karta graficzna która dzielnie służyła mi kilka lat ( NVidia GT220) odeszła do krainy wiecznej młodości gdzie już nigdy nie będą się z niej śmiać że jest syfiata itp. I teraz poszukuję nowej karty do 350-400zł co polecacie? Dodam że potrzebowałbym takiej grafy aby CS:GO poszedł na niej na max detalach w min. 60fps (to jest prawie jedyna gra w którą gra, no jest jeszcze LoL ale o to się nie martwię). Co mi polecicie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam :)

BRAK

Opublikowano

Zasilacz kłuje w oczy ;c. Możesz poczekać a teraz kupić zasilacz. Chociażby corsair vs 350/450w. Kosztują kolejno 130 i 150 zł. Poczekałbys troche i kupił dopiero karte graficzną.

Opublikowano

Karta graficzna do 400 zł mysle ze dobra bedzie:

ZOTAC ZT-61106-10M GeForce GTX650Ti 370 zł 

Ale kup zasilacz wpierw

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak już musisz zostawić ten zasilacz, to celuj w kartę, która obciąży go jak najmniejszym kosztem.

Naturalnym wyborem w tej kwocie jest zakup najtańszej z GTX 750:

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-750-oc-1gb-gddr5-128-bit-hdmi-dvi-gtx750-phoc-1gd5-630759/

Bardzo niski pobór mocy, brak złącza PEG 6 PIN. Całkiem niezła wydajność ala poziom R7 260X.

Opublikowano

Przecież masz zintegrowaną grafike,a gry nie są sensem życia. Wątpie, że jesteś grafikiem, nie ta karta, nie ten budżet, nie jest to twoje źródło utrzymania. Bierz zasilacz i nie marudź, ew. weź zasilacz za 200zł i używaną grafike za 100zł jak nie masz zintegrowanej. Wymiana zasilacza jest KONIECZNA. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...